admitere inm
admitere inm
ce stiti despre admitere inm anul acesta chiar se renunta la spete sau este tot un zvon?
La www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=020101, intra pe "Activitate curenta"- sedinte ale plenului CSM, ordinea de zi solutionata a sedintei din 15 iunie 2006, si ai sa vezi la punctul 6 al ordinii de zi care sunt probele de concurs si ponderea acestora in cadrul notei finale.
Bafta!
Bafta!
atentie sporita- si oricum multumesc
"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti, urmare propunerilor formulate de catre Institutul National al Magistraturii, de catre Directia resurse umane si organizare, de catre Directia legislatie, documentare si contencios si de catre Ministerul Justitiei, a decis modificarea Regulamentului privind concursul de admitere si examenul de absolvire a Institutului National al Magistraturii, in sensul stabilirii urmatoarelor probe de concurs: grila care reprezinta 80% din nota, test de rationament logic care reprezinta 10% din nota si interviu care reprezinta 10% din nota. "
este vorba de absolvire nicidecum de admitere[/b]
este vorba de absolvire nicidecum de admitere[/b]
nu cred ca este posibil asa ceva! acum sa fim seriosi pana acum nu au dovedit niciodata ca pot trece de grile mai mult de 400-500dem wrote:Din cele prezentate de CSM, s-ar intelege ca toti cei aprox. 2500 de candidati vor intra la interviu.![]()
Sunt curios cum va arata textul modificat al regulamentului.
Dar ce vrei tu nu se poate. Sustinerea interviului dupa aflarea rezultatelor la grila nu este o solutie viabila/ cu impartialitatea comisiilor la interviu, cum ramane? Anul trecut a mers pt ca grila era doar eliminatorie, acum insa va face parte din nota. Toti candidatii au dreptul sa sustina toate cele 3 probe(toate probele conteaza la nota).
Cu alte cuvinte se renunta la proba eliminatorie.
Cu alte cuvinte se renunta la proba eliminatorie.
Re: raspuns
Nu imi suna bine acel"multumesti pentru facilitate". Ma indoiesc ca ne face careva o favoare.Grilele nu vor fi ca anul trecut.krmen wrote:in aceste conditii rezonabil ar fi sa multumesti pt facilitatea acordata caci oricat ne-am da dupa deget tb sa recunoastem ca posibilitatea de af auditor nu mai este de doimeniul fantasticului! nu crezi alcali?
Iar cat despre domeniul fantasticului de care vorbeai....continui sa cred ca daca esti pregatit cum trebuie, reusesti, fara sa astepti vreo minune.
intr-adevar cred si eu ca e un lucru relativ bun..sau cel putin mai bun decat in trecut...insa.. si dubios...Aici nimic nu e usor

alcali a scris
In cazul acestui examen uneori doar o minune ar fi de folos!A fost dovedit in nenumarate randuri ca ,in ceea ce priveste admiterea inm,minunea a batut cunostintele!Iar cat despre domeniul fantasticului de care vorbeai....continui sa cred ca daca esti pregatit cum trebuie, reusesti, fara sa astepti vreo minune.
Daca tot sustii o parere fii consecventa. Pai ori esti pesimista ori optimista ca nu reusesc sa iti inteleg pozitia. Iar in ceea ce priveste examenul nu am contestat nici un moment ca tb sa fii bine pregatit, chiar f bine pregatit caci nu cred ca exista vreunul care sa spere doar in ajutorul divinitatii in aceasta privinta.alcali wrote:nu trebuie sa pleci de la inceput cu ideea asta la un examen.