au inceput inscrierile la INM?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
fluturas

au inceput inscrierile la INM?

Post by fluturas » 20 Jun 2006, 15:02

Au inceput inscrierile la INM? Dar oricum, spuneti-mi unde se fac, de obicei? ca la Tribunal habar n-aveau si stau cu hartiile si n-am unde le pune.Si apropo! care cod penal e valabil pt.admitere: cel vechi, cel nou,ori asta f.nou, sau poate toate.

arian

Post by arian » 20 Jun 2006, 15:47

nu, inscrierile inca nu au inceput. din cate aud pana la sfarsitul lunii au de gand sa publice pe site programul competitional, tematica si restul. dosarul se depune la tribunal sau la parchet (cel putin asa se facea pana acun) iar codul penal va fi cu siguranta cel vechi (1969) singurul in vigoare, de altfel. nu cred sa dam examen dupa un cod eventual care mai mult ca sigur ca nici pe 26 septembrie n-o sa intre in vigoare[/i]

gavril

Post by gavril » 20 Jun 2006, 16:24

mda. clar.. din AG esti ..
:lol:

arian

Post by arian » 20 Jun 2006, 16:41

din constanta man. si n-am fost la plaja deci nu, nu stiu daca marea s-a incalzit. plus ca nu cred ca exista intr-adevar oameni din arges

gavril

Post by gavril » 20 Jun 2006, 16:49

nu tu man. de fluturas ziceam. ma amuza cu fiecare interventie.

fanfanlatulipe

Re: au inceput inscrierile la INM?

Post by fanfanlatulipe » 20 Jun 2006, 18:09

fluturas wrote:Au inceput inscrierile la INM? Dar oricum, spuneti-mi unde se fac, de obicei? ca la Tribunal habar n-aveau si stau cu hartiile si n-am unde le pune.Si apropo! care cod penal e valabil pt.admitere: cel vechi, cel nou,ori asta f.nou, sau poate toate.
pt examen sunt valabile toate codurile incepand cu 1864 indiferent daca sunt abrogate sau modificate sau...inscrierile s-au incheiat ieri, ghinion!...apropo, pe ce lume traiesti? :grin:

bonsa

Post by bonsa » 21 Jun 2006, 09:00

urmareste site-ul inm-ului..e mai sigur...dar ce nerabdator esti...
desi eram ferm convinsa ca experientele mele la inm s-au terminat, daca tot s-au hotarat sa fie numa grile, mai dau si anu asta ...doar ca mai am f putin timp pt invatat...adica recapitulat...spor tuturor!

bibi

Post by bibi » 21 Jun 2006, 13:59

bonsa wrote:urmareste site-ul inm-ului..e mai sigur...dar ce nerabdator esti...
desi eram ferm convinsa ca experientele mele la inm s-au terminat, daca tot s-au hotarat sa fie numa grile, mai dau si anu asta ...doar ca mai am f putin timp pt invatat...adica recapitulat...spor tuturor!
cum adica numai grile ??? 8O

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 21 Jun 2006, 14:31

bibi wrote:
bonsa wrote:urmareste site-ul inm-ului..e mai sigur...dar ce nerabdator esti...
cum adica numai grile ??? 8O
adica asa:

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti, urmare propunerilor formulate de catre Institutul National al Magistraturii, de catre Directia resurse umane si organizare, de catre Directia legislatie, documentare si contencios si de catre Ministerul Justitiei, a decis modificarea Regulamentului privind concursul de admitere si examenul de absolvire a Institutului National al Magistraturii, in sensul stabilirii urmatoarelor probe de concurs: grila care reprezinta 80% din nota, test de rationament logic care reprezinta 10% din nota si interviu care reprezinta 10% din nota."

sursa http://www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=020101

bibi

Post by bibi » 21 Jun 2006, 20:23

da , vazusem postul din forum , e drept cam tarziu da ...............
nici o parere , nu stiu e de bine , e de rau , ?
dispare doar subiectivismul , apar (se pare) suspiciuni de genul subiectelor de la capacitate .........sau cum se mai cheama anul asta balciul de chinuit copii !!!
bafta la toti pls. keep fun........bb

altavilla_06

Post by altavilla_06 » 22 Jun 2006, 10:12

Mey fanfantulipe,tie iti place sa vb aiurea...sau iti arde de glume...cum poti sa scrii ca inscrierile la INM s-au terminat?!!...poate cele de anul trecut,k anul asta nici n-au inceput...

gavril

Post by gavril » 22 Jun 2006, 10:21

:-D :-D :-D

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 22 Jun 2006, 10:53

altavilla_06 wrote:Mey fanfantulipe,tie iti place sa vb aiurea...sau iti arde de glume...cum poti sa scrii ca inscrierile la INM s-au terminat?!!...poate cele de anul trecut,k anul asta nici n-au inceput...
n-ai sesizat ironia mesajului meu, asa-i? :-D :-D :-D :-D :-D

cyclop

Post by cyclop » 22 Jun 2006, 11:35

fanfanlatulipe wrote: n-ai sesizat ironia mesajului meu, asa-i? :-D :-D :-D :-D :-D
Nu stiu cum iti permiti sa faci ironii d-astea, cand e vorba de INM...Nu vezi cat de concentrati sunt oamenii? :grin:

bibi

Post by bibi » 22 Jun 2006, 12:00

Cyclop wrote:
fanfanlatulipe wrote: n-ai sesizat ironia mesajului meu, asa-i? :-D :-D :-D :-D :-D
Nu stiu cum iti permiti sa faci ironii d-astea, cand e vorba de INM...Nu vezi cat de concentrati sunt oamenii? :grin:
:evil:

Post Reply