au inceput inscrierile la INM?
au inceput inscrierile la INM?
Au inceput inscrierile la INM? Dar oricum, spuneti-mi unde se fac, de obicei? ca la Tribunal habar n-aveau si stau cu hartiile si n-am unde le pune.Si apropo! care cod penal e valabil pt.admitere: cel vechi, cel nou,ori asta f.nou, sau poate toate.
nu, inscrierile inca nu au inceput. din cate aud pana la sfarsitul lunii au de gand sa publice pe site programul competitional, tematica si restul. dosarul se depune la tribunal sau la parchet (cel putin asa se facea pana acun) iar codul penal va fi cu siguranta cel vechi (1969) singurul in vigoare, de altfel. nu cred sa dam examen dupa un cod eventual care mai mult ca sigur ca nici pe 26 septembrie n-o sa intre in vigoare[/i]
Re: au inceput inscrierile la INM?
pt examen sunt valabile toate codurile incepand cu 1864 indiferent daca sunt abrogate sau modificate sau...inscrierile s-au incheiat ieri, ghinion!...apropo, pe ce lume traiesti?fluturas wrote:Au inceput inscrierile la INM? Dar oricum, spuneti-mi unde se fac, de obicei? ca la Tribunal habar n-aveau si stau cu hartiile si n-am unde le pune.Si apropo! care cod penal e valabil pt.admitere: cel vechi, cel nou,ori asta f.nou, sau poate toate.

cum adica numai grile ??? 8Obonsa wrote:urmareste site-ul inm-ului..e mai sigur...dar ce nerabdator esti...
desi eram ferm convinsa ca experientele mele la inm s-au terminat, daca tot s-au hotarat sa fie numa grile, mai dau si anu asta ...doar ca mai am f putin timp pt invatat...adica recapitulat...spor tuturor!
adica asa:bibi wrote:cum adica numai grile ??? 8Obonsa wrote:urmareste site-ul inm-ului..e mai sigur...dar ce nerabdator esti...
desi eram ferm convinsa ca experientele mele la inm s-au terminat, daca tot s-au hotarat sa fie numa grile, mai dau si anu asta ...doar ca mai am f putin timp pt invatat...adica recapitulat...spor tuturor!
"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti, urmare propunerilor formulate de catre Institutul National al Magistraturii, de catre Directia resurse umane si organizare, de catre Directia legislatie, documentare si contencios si de catre Ministerul Justitiei, a decis modificarea Regulamentului privind concursul de admitere si examenul de absolvire a Institutului National al Magistraturii, in sensul stabilirii urmatoarelor probe de concurs: grila care reprezinta 80% din nota, test de rationament logic care reprezinta 10% din nota si interviu care reprezinta 10% din nota."
sursa http://www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=020101
da , vazusem postul din forum , e drept cam tarziu da ...............
nici o parere , nu stiu e de bine , e de rau , ?
dispare doar subiectivismul , apar (se pare) suspiciuni de genul subiectelor de la capacitate .........sau cum se mai cheama anul asta balciul de chinuit copii !!!
bafta la toti pls. keep fun........bb
nici o parere , nu stiu e de bine , e de rau , ?
dispare doar subiectivismul , apar (se pare) suspiciuni de genul subiectelor de la capacitate .........sau cum se mai cheama anul asta balciul de chinuit copii !!!
bafta la toti pls. keep fun........bb