NU SUNTEM NOI DE VINA PT. REZULTATELE DE DUPA CONTESTATII!!!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
dem

NU SUNTEM NOI DE VINA PT. REZULTATELE DE DUPA CONTESTATII!!!

Post by dem » 06 Jun 2006, 21:32

Vreau sa intelegeti, fratilor, ca NU SUNTEM NOI DE VINA PT. REZULTATELE DE DUPA CONTESTATII!!!
Sunt printre cei 3 pe care i-a mentionat Fisher in topicul de mai jos! Va informez ca la fel de costernat cum sunteti voi acum, am fost eu dupa primele rezultate, intrucat evaluand dupa baremele lor, la sange, as fi luat 7,30, si am luat sub 5.
Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar mie mi s-a facut dreptate.

leustean

Post by leustean » 06 Jun 2006, 21:53

Pai daca vrei sa fim fratii tai, draga Dem, fa si tu un gest nobil : ia-i de par pe cei din prima comisie.
Sa vedem ce explicatii gaseste. Incompetenta? Oboseala? Batjocura?
Poate unii vor iesi cu suturi in fund din comisia asta si nu vor mai intra si in decembrie in ea. Pentru ca mie NU MI S-A FACUT DREPTATE si eu nu pot sa contest nota ta si nici nu ma intereseaza sa o fac. Ti-am scris si un mesaj privat despre asta. Nu ai raspuns.
Dar eu nu cred ca vei face asta, sincer.
Nimeni nu o va face. Se va multumi cu soarta lor realizata si...restul, sa se descurce cum poate.
Asta e!

leustean

Post by leustean » 06 Jun 2006, 22:00

Si mai vreau sa spun ca notele mele nu au fost de 1 si de 3...

dem

Post by dem » 06 Jun 2006, 22:29

Mie sincer IMI PARE RAU pt. cei carora nu li s-a facut dreptate!
Insa cei nedreptatiti ar fi bine sa isi caute dreptatea de care au fost privati, nu sa se ia de altii, care de data asta poate au fost mai norocosi!
Imi cer scuze, leustean, ca nu ti-am raspuns, insa efectiv nu am avut timp.
Multumesc pt. mesajele private!

leustean

Post by leustean » 06 Jun 2006, 22:35

Nu m-am luat de tine, Dem!
Te-am felicitat si te felicit in continuare.
Ce sa zic?
Sa ma rog pentru noroc, ca invatand nu este suficient, observ.

norocel

Post by norocel » 07 Jun 2006, 05:57

Dem are dreptate, in sensul ca nu este vinovata pentru incompetenta celor din comisie.
Ciudat este insa ca esti la mana unor oameni care se pare ca sunt mai putin pregatiti decat candidatii. :twisted:
Dem a avut norocul ca a doua comisie sa-i dea note aproape duble decat prima si asa sa ia examenul.
Nu-i o exceptie pentru ca se pare ca mai sunt doua persoane in aceeasi situatie.
Problema este ca examenul este un joc de noroc daca nu se face ceva pentru a creste calitatea celor din comisii.
Ar trebui analizate exact motivele pentru care a fost posibil sa existe diferente atat de mari intre notele date de o comisie si cele date de o alta comisie.

Post Reply