pasaport

Familiei
Post Reply
alexuta

pasaport

Post by alexuta » 29 May 2006, 16:35

cum pot face un pasaport pentru bebelusa mea fara sa il vad la fata pe ex-ul meu?

victor

Post by victor » 30 May 2006, 04:08

Daca prin hotararea de divort ti-a fosat incredintata bebelusa, nu ai nevoie de prezenta ex-ului.
Te prezinti la pasapoarte cu hotararea de divort legalizata, cu bebelusa si problema este rezolvata.
Bafta!

alexuta

Post by alexuta » 30 May 2006, 17:20

pentru victor: multumesc pentru sfat; nu am studii avocatesti ci doar economice dar chiar m-am cam saturat sa imi atarne ca o piatra de gat ex-ul (intotdeauna cand tb sa fac ceva pt.bebelusa mea tb sa ii cer acordul)

anaisanais

pasaport

Post by anaisanais » 01 Jun 2006, 12:20

Hai sa fim seriosi... Nu toate sunt ceea ce par.. Sunt tati mai ok decat mamele, dar din nefericire legea le cam protejeaza pe mame. Asa ca.. sa nu ne mai vaitam cand nu e cazul...

indian

Re: pasaport

Post by indian » 01 Jun 2006, 13:44

anaisanais wrote:Hai sa fim seriosi... Nu toate sunt ceea ce par.. Sunt tati mai ok decat mamele, dar din nefericire legea le cam protejeaza pe mame. Asa ca.. sa nu ne mai vaitam cand nu e cazul...
lamentabil primul tau mesaj

myado

Post by myado » 01 Jun 2006, 14:26

anaisanais a scris:
Hai sa fim seriosi... Nu toate sunt ceea ce par.. Sunt tati mai ok decat mamele, dar din nefericire legea le cam protejeaza pe mame. Asa ca.. sa nu ne mai vaitam cand nu e cazul...

lamentabil primul tau mesaj
subscriu

alexuta

Post by alexuta » 01 Jun 2006, 16:16

pentru anaisanais:putin spus lamentabil, mai degraba fara logica

serafim

Post by serafim » 01 Jun 2006, 22:59

:( imi pare rau ca trebuie sa-ti spun dar ai nevoie de acordul ex-sotului tau
il iei il duci la un notar unde va declara ca este de acord ca bebelusa sa fie trecuta in pasaportul tau !!
asta ca sa nu poti sa fugi cu micuta...

victor

Post by victor » 02 Jun 2006, 05:55

pt. serafim

Si eu sunt divortata si mie mi-a fost incredintata fetita prin hotararea de divort si n-am avut nevoie de acordul idiotului.
Am prezentat hotararea si am vazut si america si canada.
Afirmatia ta e valabila doar daca nu iti este incredintat copilul.Chiar asa e!

indian

Post by indian » 06 Jun 2006, 21:56

Corect! Si daca "cineva" inceaca sa iti faca probleme, soliciti o audienta la comisarul sef ; acesta mai mult ca sigur stie ca nu este nevoie de acordul celuilalt parinte

Post Reply