cat dureaza redactarea unei hotarari???

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
orange

cat dureaza redactarea unei hotarari???

Post by orange » 17 May 2006, 18:16

Cat ati asteptat cel mai mult redactarea unei hotarari judecatoresti? In special la TMB ma intereseaza :grin:

bozo

Post by bozo » 18 May 2006, 07:33

Ordonanta presedintiala - 3 luni :-D

mariusms

Post by mariusms » 18 May 2006, 08:35

... si asta pentru caracterul ei urgent :mrgreen:

pepita

Post by pepita » 18 May 2006, 12:35

Eu astept de 1 luna si jumatate o somatie de plata pe OG5 - procedura urgenta... Si tb sa astept si 10 zile dupa comunicare cand poate cere anulare debitorul...dupa aceea investirea... si... se pare ca mai dureaza !
Sa nu radeti de mine , dar am trimis adresa presedintelui instantei in care ii cer sa staruiasca in efectuarea actelor procedurale .... Daca a avut efect va spun si voua !

mariusms

Post by mariusms » 18 May 2006, 14:17

Foarte bine ai procedat.

rechinul

Post by rechinul » 18 May 2006, 15:10

Astept :-x de2 luni redactarea unei Hotarari a instantei de rercurs de la CAB ,iar dela Trib. Prahova sectia penala astept redactarea sentinte penala prin care se declina competenta in favoarea altei instante
Cata indolenta!! in ambele cazuri am sesizat conducerile instantelor ... dar mai hazliu am facut o reclamatie si la CSM

myado

Post by myado » 18 May 2006, 15:14

nov-mai - jude-somatie (dar nu mai conteaza caci era respinsa)

orange

Post by orange » 18 May 2006, 19:29

Bun, atunci ar trebui sa incep sa ma ingrijorez. Astept de 3 luni si o saptamana redactarea unei hotarari la TMB...

giovanni

Post by giovanni » 18 May 2006, 22:24

Voi va plangeti? Io astept sa vina o citatie de la Brasov pentru primul termen....
SI PROBLEMA E CA S-AR PUTEA SA INTRE IN CARANTINA !!!

lauraC

Post by lauraC » 19 May 2006, 08:52

eu am asteptat un an :grin:

Post Reply