cat dureaza redactarea unei hotarari???
cat dureaza redactarea unei hotarari???
Cat ati asteptat cel mai mult redactarea unei hotarari judecatoresti? In special la TMB ma intereseaza 

Eu astept de 1 luna si jumatate o somatie de plata pe OG5 - procedura urgenta... Si tb sa astept si 10 zile dupa comunicare cand poate cere anulare debitorul...dupa aceea investirea... si... se pare ca mai dureaza !
Sa nu radeti de mine , dar am trimis adresa presedintelui instantei in care ii cer sa staruiasca in efectuarea actelor procedurale .... Daca a avut efect va spun si voua !
Sa nu radeti de mine , dar am trimis adresa presedintelui instantei in care ii cer sa staruiasca in efectuarea actelor procedurale .... Daca a avut efect va spun si voua !
Astept
de2 luni redactarea unei Hotarari a instantei de rercurs de la CAB ,iar dela Trib. Prahova sectia penala astept redactarea sentinte penala prin care se declina competenta in favoarea altei instante
Cata indolenta!! in ambele cazuri am sesizat conducerile instantelor ... dar mai hazliu am facut o reclamatie si la CSM

Cata indolenta!! in ambele cazuri am sesizat conducerile instantelor ... dar mai hazliu am facut o reclamatie si la CSM