am un dosar ajuns la parchet sector 3 cu rezolutia de trimitere in judecata (data de politie) .Dosarul este de l 6 martie la parchet .
Nu trebuia pana acum sa primesc vreo citatie sau instiintare din partea parchetului?
ce este de facut
multumesc
plangere penala abandon familial
- organul de politie nu da solutii in ceea ce priveste dosarul, ci doar intocmeste un referat cu propunere...dar poate nu esti in domeniu si nu te intereseaza aspectele de procedura penala...am un dosar ajuns la parchet sector 3 cu rezolutia de trimitere in judecata (data de politie)
- eu am o plangere pentru aceeasi infractiune care a durat vreo 10 luni, asa ca stai bine...Dosarul este de l 6 martie la parchet .
- citatie nu trebuia sa primiti; daca se va lua o solutie de netrimitere in judecata vi se comunica si impotriva ei se poate face plangere, la prim-procurorul parchetului si apoi la instanta.Nu trebuia pana acum sa primesc vreo citatie sau instiintare din partea parchetului?
ce este de facut
- ar putea fi mai intai o comunicare din partea Parchetului...Daca nu, urmatoare citatie va fi de la Judecatorie.
Succes!
8-)