amanare pronuntare
Legea a fost gandita ca amanarea pronuntarii sa se dispuna o singura data-"Daca instanta nu poate hotari de indata, pronuntarea se va amana pentru un termen pe care presedintele il va anunta si care nu va putea fi mai mare de 7 zile". Dar, intrucat textul legal nu interzice expres, a fost interpretat in sensul posibilitatii unor amanari repetate, fiecare neputand depasi 7 zile. In mod normal, ar trebui sa fie o singura amanare si atunci cand se impune cu temeinicie, avand in vedere volumul proabatoriului, posibilitati de interpretare multiple etc., dar cum juzii nu sunt intotdeauna in mijlocul evenimentelor si au si cam multe dosare pe cap, recurg adesea la amanari repetate de pronuntare.
Pana la urma trebuie sa se decida o data s-odata, nu?
Pana la urma trebuie sa se decida o data s-odata, nu?
nu-i nimic, faci ca mine: asteptam hotararea pronuntata in luna nov...si am tot asteptat-o pana m-am plictisit; acum cateva zile am cerut dosarul la arhiva si, ce sa vezi???minune...cele 2 hotarari zaceau cumintele la sfarsitul dosarului in speranta ca cineva va intreba de ele si la va trimite unde trebuie
drept pentru care mi-am insusit una, cu acordul duduii dragute de acolo logic.
acuma...ce sa zic....toti mai gresim....mai uitam...important e sa nu facem un obicei din asta.

drept pentru care mi-am insusit una, cu acordul duduii dragute de acolo logic.
acuma...ce sa zic....toti mai gresim....mai uitam...important e sa nu facem un obicei din asta.
[quote="myado"]raspuns corect
deocamdata sunt la a 2 a....asta ca sa fie agonia mai lunga presupun...
facand caz de necaz...si in tacerea legii, la aceeasi motivare m-am gandit si eu...
daaaaaar, daca joi o sa fie a 3 a amanare...incep sa ma supar...[/quote]
Mai......mie mi s-a amanat intr-un litigiu de munca de 26 de ori....... :(
Am asteptat mai mult de 4 luni sa vina sentita aia afurisita

deocamdata sunt la a 2 a....asta ca sa fie agonia mai lunga presupun...
facand caz de necaz...si in tacerea legii, la aceeasi motivare m-am gandit si eu...
daaaaaar, daca joi o sa fie a 3 a amanare...incep sa ma supar...[/quote]
Mai......mie mi s-a amanat intr-un litigiu de munca de 26 de ori....... :(
Am asteptat mai mult de 4 luni sa vina sentita aia afurisita