exista vreo carte de spete la civil?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Jaja

exista vreo carte de spete la civil?

Post by Jaja » 05 May 2006, 22:47

:-(
Asta ar fi intrebarea mea intrucat mi-e groaza sa ma gandesc la ce mi s-ar putea intampla la civil. :? Are cumva cineva vreo carte de acest gen sau stie cum as putea sa o procur?

gavril

Post by gavril » 06 May 2006, 22:07

Drept civil. Contracte speciale. Succesiuni. Culegere de spete
Autor: Camelia Toader
Editura: C.H. BECK. Asta o poti comanda de pe net.

Eu am mai gasit una prin anul 4 de facultate intr-un anticariat ( si arata f. bine) de Gabriela Raducan . Are spete din toata materia de civl. O gasesti sigur si pe net sa o comanzi. Se numeste Drept Civil. Colege de spete. A mea e Editia a II-a. All Beck . 2000 . Poate gasesti o versioune mai noua. Oricxum materia nu s-a schimbat.

PS: am niste vecini f. draguti. Atat de draguti incat mi-au pus manele toata ziua. Acum la ora asta .. vad ca se lasa si cu urlaturi. Am invatat versurile de pe rost! De-as invatat asa repede si materia :?

PS2: Oficial de azi m-am apucat si eu de invatat pt. INM(dar am inceput cu stangul. mi-au facut astia capul cat o butelie cu manelele lor). Sper sa fiu constant si sa respect planificarea . Urati-mi succes ! :grin:

krisstina

Post by krisstina » 06 May 2006, 22:14

Succes!

lupica

Post by lupica » 07 May 2006, 18:07

Ce te-a determinat sa faci acest pas ?
Ultima oara cand am discutat nu erai hotarat .
Nu este cumva prea tarziu ?
Oricum, iti urez bafta .

bobocel

Post by bobocel » 07 May 2006, 18:35

eu nu cred ca e tarziu (daca are vointa)...BAFTA tuturor !!! :cafea:

gavril

Post by gavril » 07 May 2006, 20:53

Multumesc Cristina. Merci de incredere Bobocel.
Lupica stiu ce ti-am zis ultima data dar am mai discutat cu o fosta colega de serviciu care va incerca si ea si mi-am dat seama ca nu am nimic de pierdut daca incerc. Mi-am spus: WTF ! I wanna try this! So .. I gonna try this ! Oricum nu imi mai fac iluzii ca anul trecut ca sa ies vatamat dupa aceea. Daca pic .. pic . Asta e. Oricum nu mai este prima prioritate a mea pe anul asta. Am alta mult mai nobila.
Sper totusi sa-mi conving angajatorul sa-mi iau un concediu de studii prin luna iulie .. de macar 2 saptamani + concediul de odihna. S-ar face putintel timp :grin:
Azi m-am relaxat
:grin:
O sa mai invat maine.

Succes la invatat voua !

aliosha

Post by aliosha » 07 May 2006, 21:46

In ce perioada se va desfasura examenul?

gavril

Post by gavril » 07 May 2006, 22:25

15-30 august 2006

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 08 May 2006, 09:23

Gavril wrote: PS2: Oficial de azi m-am apucat si eu de invatat pt. INM(dar am inceput cu stangul. mi-au facut astia capul cat o butelie cu manelele lor). Sper sa fiu constant si sa respect planificarea . Urati-mi succes ! :grin:
:aplauze:

oana_dan

Post by oana_dan » 08 May 2006, 11:17

Nu este cumva prea tarziu ?
Eu nu cred ca e prea tarziu. Adica daca iti respecti programul cred ca e ok. Cine stie ... daca incepeai mai repede poate faceai hepatita, cand vedeai cartile alea (din nou) . :-D

Jaja

Post by Jaja » 08 May 2006, 12:25

Nu e prea tarziu! Eu de exemplu oficial ma apuc de invatat pe 15 mai, iar neoficial am mai citit cate ceva, dar nu in mod constant si nici prea mult .Succes!

Anul trecut m-am apucat si oficial si neoficial la 15 iulie intrucat de atunci am avut liber, insa nu mi-a ajuns decat sa citesc in fuga de doua ori materia, cu unele exceptii, destul de mari, pe care le-am citit direct din coduri. De spete nici nu s-a pus vorba...acum vreau sa fac cat mai multe spete, in special pe civil, stiu eu de ce.... :(
Bafta!
P.S. Dar de pe ce site comand cartile de pe net? :?:

alcali

Post by alcali » 08 May 2006, 17:43

Gavril wrote: Oficial de azi m-am apucat si eu de invatat pt. INM. :grin:
Gavril wrote: Azi m-am relaxat
O sa mai invat maine.
succesiunea asta de stari si fraze imi suna si mie foarte cunoscut :mrgreen:

storm

Post by storm » 10 May 2006, 13:24

Buna tuturor!
Sunt nou inregistrat, dar va urmaresc de ceva vreme :oops:
Vad ca unii ati inceput deja sa invatati pentru INM, iar altii ... :-? oricum, si eu ma numar printre cei din urma, deci spor la invatat tuturor.
As avea si o intrebare pentru voi: spetele din carea lui Voineag au si raspunsuri si daca da, unde pot sa le gasesc? Mersi mult

SORINUTA

spete drept

Post by SORINUTA » 10 May 2006, 13:32

Spetele din cartea lui Voineag au si raspunsuri corecte. Cartea costa 153.000. O gasesti in orice librarie. Este la Editura All Beck

storm

Post by storm » 10 May 2006, 14:07

Multumesc pentru lamurire Sorinuta. Cartea mi-am comandat-o acum cateva zile prin internet si nu stiam ca are si raspunsurile la spete. N-am avut rabdare sa soseasca prin posta ... am vrut si eu sa fiu mai harnica :grin:

Post Reply