Buna
Am si eu cateva intrebari si v-as ruga din tot sufletul sa ma ajutati.
Sotul meu a introdus actiune de divort mergand la primarie sa scoata alt act de casatori...eu nu vreau acest divort...si totusi....
Eu nu am avocat si nu stiu daca sa imi iau sau nu...daca nu ma prezint in instanta...ce se poate intampla...
Sau daca ma prezint singura ....fara avocat ...pot vorbii si eu am si eu dreptul sa vorbesc....sau macar sa raspund la intrebari?? Va rog sa ma ajutati...
Divort cu voie sau fara voie!
Da, poti vorbi, de fapt asta si inseamna ca "te reprezinti singura", vorbesti tu pentru tine.
Inteleg si ca nu vrei acest divort (desi habar nu am de ce ar vrea cineva sa tina legat de el un om care nu-l mai vrea) totusi tin sa-ti spun (ca sa nu fii dezamagita ulterior) ca sansele ca divortul sa nu se pronunte pentru ca nu vrei tu sunt atat de mici ca as zice ca tind spre minus infinit.
Inteleg si ca nu vrei acest divort (desi habar nu am de ce ar vrea cineva sa tina legat de el un om care nu-l mai vrea) totusi tin sa-ti spun (ca sa nu fii dezamagita ulterior) ca sansele ca divortul sa nu se pronunte pentru ca nu vrei tu sunt atat de mici ca as zice ca tind spre minus infinit.
Acuma fara suparare Atto, dar nu-i chiar cum zici tu, sau cel putin nu pe la noi, crede-ma cunosc caz concret (adevarat ca exista si un minor in cauza).attorneyatlaw wrote:ca sansele ca divortul sa nu se pronunte pentru ca nu vrei tu sunt atat de mici ca as zice ca tind spre minus infinit.
In lipsa cererii reconventionale, nu se va pronunta desfacerea casatoriei, ci se va respinge cererea reclamantului daca motivele invocate de el sunt neintemeiate, chiar daca din dezbateri ar rezulta vina exclusiva a sotului reclamant.
@ Ionela,
daca sotul tau nu probeaza cu martori imprejurarea ca te faci vinovata de anumite fapte care sa fi vatamat grav relatiile dintre voi, instanta nu va pronunta desfacerea casatoriei.
Pe de alta parte, chiar nu are nici un sens sa te opui, cum crezi ca poti trai alaturi de un om care nu mai doreste aceasta casnicie? 8O
Lasa-l sa mearga cu Dumnezeu unde vrea, avem o singura viata Ionela!!!
P.S. Consulta un avocat, in special daca se va ajunge la partaj.