Vineri am fost sunat de un angajat al CSM care mi-a comunicat ca vechimea mea in profesie nu imi da dreptul de a participa la examenul din mai ptr ca 2 ani (2001-2002) am fost angajat ca "jurist" ceea ce "nu e conform legii". Deci daca as vrea sa fac rectificarea in carnetul de munca in "jurisconsult sua consilier juridic" dosarul va fi primit, altfel am dreptul sa fac contestatie.
Ce parere aveti?
respingere dosar examen 21 mai
Pai fa-ti repede rectificarea ca sa le inchizi gura. Cat mai ai timp. Mi se pare o mare tampenie si imi pare rau, nici nu imi vine a crede, pentru ca banuiesc ca esti de fapt consilier juruidic si denumirea de jurist nu poate insemna altceva. Ce ai TU de gand sa faci? Nu poti cere sa ti se faca rectificarea sefilor tai?
eu nu m-am inscris la acest examem, ma pregatesc pt. cel din decembrie;
la mine in CM scrie juristconsult, desi corect ar trebui sa scrie jurisconsult, dar asa cum ai spus-o si tu f. multi angajatori o folosesc pe cea gresita.
Chiar sa vreau sa-mi fac rectificarea nu mai am de unde sa-i iau pe cei de la firma unde am lucrat, s-a desfiintat.In acest caz cum ar trebui sa procedez? este in drept firma la care lucrez acum sa-mi faca ea rectificarea sau sa ma duc la ITM.Banuiesc ca cei de la ITM au scris cum era in decizie , iar eu acum ar trebui sa ma duc cu COR sa le arata cum se scrie corect.
Sau mai bine o las balta poate isi dau seama cei de la CSM ca e scris gresit.
Dar totusi nu as vrea sa risc. Care ar fi solutia?
la mine in CM scrie juristconsult, desi corect ar trebui sa scrie jurisconsult, dar asa cum ai spus-o si tu f. multi angajatori o folosesc pe cea gresita.
Chiar sa vreau sa-mi fac rectificarea nu mai am de unde sa-i iau pe cei de la firma unde am lucrat, s-a desfiintat.In acest caz cum ar trebui sa procedez? este in drept firma la care lucrez acum sa-mi faca ea rectificarea sau sa ma duc la ITM.Banuiesc ca cei de la ITM au scris cum era in decizie , iar eu acum ar trebui sa ma duc cu COR sa le arata cum se scrie corect.
Sau mai bine o las balta poate isi dau seama cei de la CSM ca e scris gresit.
Dar totusi nu as vrea sa risc. Care ar fi solutia?
As vrea sa pot sa iti raspund, insa nu pot stii ce gandesc "verificatorii" de dosare. Eu personal nu mnam asteptat la o astfel de derulare a faptelor. Mie minau recomandat sa merg la firma X si sanmi faca rectificarea in carnetul de munca pe baza unei decizii interne de modificare a denumirii functiei ocupate.