Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea omului de afaceri Omar Hayssam in dosarul rapirii jurnalistilor romani Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian. Instanta a admis, astfel, cererea procurorilor si a avocatilor de a-l pune in libertate pe Hayssam care are cancer generalizat.
Urmeaza ca instanta sa transmita actele necesare eliberarii la Penitenciarul Rahova, unde sirianul este incarcerat.
Omar Hayssan eliberat
Saptamana trecuta familia lui Omar a fost invitata la o televiziune. Atunci s-a spus ca Omar are cancer si a fost prezentat de familie ca un om extraordinar, care n-ar fi in stare sa faca rau cuiva...bla..bla..
Era de asteptat sa fie eliberat;
Poate s-a implicat in rapirea jurnalistilor constient fiiind ca nu are nimic de pierdut.
Era de asteptat sa fie eliberat;
Poate s-a implicat in rapirea jurnalistilor constient fiiind ca nu are nimic de pierdut.
E bine ca ne-am pus de acord pana aici.
Sper sa fii de acord cu mine si in privinta faptului ca regula trebuie sa o constituie cercetarea in stare de libertate, indiferent de starea de sanatate a inculpatului.
Eu personal cred ca lipsirea de libertate a unei persoane inainte de a exista o hotarare de condamnare, ar trebui sa fie o masura exceptionala.
Sper sa fii de acord cu mine si in privinta faptului ca regula trebuie sa o constituie cercetarea in stare de libertate, indiferent de starea de sanatate a inculpatului.
Eu personal cred ca lipsirea de libertate a unei persoane inainte de a exista o hotarare de condamnare, ar trebui sa fie o masura exceptionala.