Am introdus o cerere pt. atragerea raspunderii administratorului SC....
Administratorul judiciar a introdus o cerere pt. anularea unei vanzari de mobile in dauna creditorilor. Sindicul amana pronuntarea pe raspundere pana la solutionarea cererii administratorului judiciar. A citat partile din vanzarea mobilelor. Probabil va introduce pe lista creditorilor si cumparatorul mobilelor. Intrebarea mea este :
Ce trebuie sa fac mai departe? Trebuie sa identific eu pasivul administratorului a carui raspundere am solicitat-o ? E prima cauza de acest gen pe care o sustin...... Ce trebuie sa fac ,solicit, in continuare?
Va multumesc anticipat .
raspunderea administratorului
Cazurile in care se poate angaja raspunderea administratorilor sunt limitativ enumerate de lege. Daca te incadrezi e ok.
Daca se dispune anularea contractului de vanzare cumparare ai un punct (argument) in plus la cerera ta.
Iar de sustinut sustii motivele pentru care ai cerut angajarea raspunderii.
Cum adica sa identifici pasivul administratorului?
Judecatorul sindic poate dispune ca intreg pasivul societatii aflate in lichidare sau o parte din acesta sa fie suportat de administrator. Cat va suporta administratorul se va stabili in baza probelor administrate in dosar.
Daca se dispune anularea contractului de vanzare cumparare ai un punct (argument) in plus la cerera ta.
Iar de sustinut sustii motivele pentru care ai cerut angajarea raspunderii.
Cum adica sa identifici pasivul administratorului?
Judecatorul sindic poate dispune ca intreg pasivul societatii aflate in lichidare sau o parte din acesta sa fie suportat de administrator. Cat va suporta administratorul se va stabili in baza probelor administrate in dosar.