Buna tuturor!
Aveti idee cum se poate obtine un certificat ISO 9001,mai exact ce procedura trebuie urmata in vederea obtinerii acestui certificat?
Nu stiu cui sa ma adresez,nici ce taxe trebuie platite...
In ideea ca ma veti ,,lumina",va multumesc anticipat!
obtinere certificat ISO 9001
Societatea Romana pentru Certificare Rocert SA
Adresa: Str. Iani Buzoiani nr. 1, bl. 16A, sc. A, et. 10, ap. 43, Sector 1, 011571 Bucuresti Romania (click aici)
E-mail: rocert@rocert.ro
Telefon/Fax: 021 224 26 39
Telefon: 021 224 36 99
site: www.rocert.ro
Persoana de contact: Lucian Nitu
E-mail: lucian.nitu@rocert.ro
Telefon: 0723 177 229 / 0788 529 140
Adresa: Str. Iani Buzoiani nr. 1, bl. 16A, sc. A, et. 10, ap. 43, Sector 1, 011571 Bucuresti Romania (click aici)
E-mail: rocert@rocert.ro
Telefon/Fax: 021 224 26 39
Telefon: 021 224 36 99
site: www.rocert.ro
Persoana de contact: Lucian Nitu
E-mail: lucian.nitu@rocert.ro
Telefon: 0723 177 229 / 0788 529 140
Dadusem si la alt subiect o adresa a unui portal unde gasesti amanunte despre certificare si societati care fac documentatia in vederea certificarii.
Ai acolo si un forum unde te mai poti interesa.
www.qualityexpert.ro
te-ai exprimat bine cu proceduri.....:)
In vederea certificarii se face un manual la calitatii in care sunt incluse procedurile de lucru in functie de numarul de angajati si de obiectul de activitate al firmei.Sunt destul de greu de facut.
Ce pot sa iti spun ca costurile sunt destul de mari dar se decaleaza pe durata intocmirii manualului (aprox.5 luni).
Dupa ce se face dosarul cu manualul calitatii se procedeaza la audit, si apoi vine firma de certificare care face un control al respectarii procedurilor cuprinse in manualul calitatii dupa care emite certificarea.
Firme de certificare gasesti tot pe portal.Sau din exemplele mariucai si rosiei montane, ambele, atat tuv cat si rocert, sunt firme care vin in control si care emit certificatul.Ele nu acorda consultanta in vederea efectuarii manualului calitatii.
Ai acolo si un forum unde te mai poti interesa.
www.qualityexpert.ro
te-ai exprimat bine cu proceduri.....:)
In vederea certificarii se face un manual la calitatii in care sunt incluse procedurile de lucru in functie de numarul de angajati si de obiectul de activitate al firmei.Sunt destul de greu de facut.
Ce pot sa iti spun ca costurile sunt destul de mari dar se decaleaza pe durata intocmirii manualului (aprox.5 luni).
Dupa ce se face dosarul cu manualul calitatii se procedeaza la audit, si apoi vine firma de certificare care face un control al respectarii procedurilor cuprinse in manualul calitatii dupa care emite certificarea.
Firme de certificare gasesti tot pe portal.Sau din exemplele mariucai si rosiei montane, ambele, atat tuv cat si rocert, sunt firme care vin in control si care emit certificatul.Ele nu acorda consultanta in vederea efectuarii manualului calitatii.
Sunteti niste dragute toate!Pana acum 2 zile,nici macar nu auzisem vreodata de acest certificat ISO 9001.Dar omul cat traieste,invata!!!
M-a sunat cineva sa ma intrebe daca-i pot obtine un astfel de certificat si de atunci tot intreb in stanga,dreapta despre ce trebuie facut si nimic.Noroc cu voi!Mersi frumos,sper sa ma revansez!
M-a sunat cineva sa ma intrebe daca-i pot obtine un astfel de certificat si de atunci tot intreb in stanga,dreapta despre ce trebuie facut si nimic.Noroc cu voi!Mersi frumos,sper sa ma revansez!
Parerea mea.....nu te baga...ca e foarte greu de facut manualul calitatii, si toate procedurile alea.
Trimite-l pe www.qualityexpert.ro ca acolo gaseste firme specializate de consultanta, si mai gaseste un CD cu modele de proceduri....etc....am citit si eu pe acolo
Trimite-l pe www.qualityexpert.ro ca acolo gaseste firme specializate de consultanta, si mai gaseste un CD cu modele de proceduri....etc....am citit si eu pe acolo