PERSPECTIVE DUPA DEF

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
Jaja

PERSPECTIVE DUPA DEF

Post by Jaja » 29 Mar 2006, 19:45

vreau si eu sa va intreb, care sunt posibilitatile dupa definitivat, in sensul ca ce ar fi mai bine de facut: de deschis cab individual, de angajat undeva
si cam cat timp as avea eu sa ma hotarasc sau sa gasesc de lucru? ce se-ntamla daca intermen de 3 luni nu iau nici o decizie si nu platesc nici cele 30 de milioane necesare pt deschidera unui cabinet individual?Adica sunt sanctionata in vreun fel daca dau deful si pana in septembrie nu optez pt nici o forma de organizare a profesiei? :?

bozo

Post by bozo » 29 Mar 2006, 22:42

Depinde cand iti expira contractul de colaborare cu maestrul. Pana la expirarea contractului, care este de 2 ani, esti in legalitate.

Optiunea ta intre a-ti deschide un cabinet, a te asocia cu cineva sau a te angaja la cineva cu contract de colaborare, trebuie sa se bazeze si pe experienta pe care o ai, ceea ce stii ca esti in stare sa faci. Pentru a lucra pe cont propriu iti trebuie foarte, foarte multa experienta. Daca tu consideri ca ai capatat-o in perioada de stagiatura, atunci se merita sa-ti faci un cabinet. Multa bata! :)

Jaja

Post by Jaja » 30 Mar 2006, 08:50

uitasem de perioada pe care am incheiat contractul de colaborare...ma gandeam inca la faptul daca as mai avea "curajul" sa mai incerc sa dau o data si la INM, in august, si dupa aceea sa ma hotarasc ce fac mai departe, in funcie de circumstante....si probabil ca am sa incesrc sa-mi gasesc de lucru pe undeva, caci in momentul de fata nu am asa de multa experienta. Ceva tot am capatat, dar nu asa de multa. :grin: :evil:

Post Reply