Examen admitere -INM 2006

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
lupica

Examen admitere -INM 2006

Post by lupica » 25 Mar 2006, 03:38

Credeti ca se va schimba regulamentul examenului fata de anul trecut ?Oare vor fi surprize privind tematica ?
Sunt zvonuri ca se va renunta la nota minima 7. Se va adeveri ?
Se va tine cont de raportul intocmit cu privire la concursul de admitere la INM sesiunea septembrie 2005 ?

hirondelle

Post by hirondelle » 25 Mar 2006, 09:58

Examenul asta nu va fi niciodata usor. Ca e 7, ca e 6, spetele vor fi de asa natura incat sa nu se ocupe toate locurile. Ce crezi, ca ei nu-si dau seama de la an la an care e nivelul de pregatire al candidatilor? Nu e teoria conspiratiilor dar, sa fim seriosi...au 180 locuri, sa le puna pe toate la bataie. Vreau si eu sa vad un examen la care ultimul loc se va hotari prin departajare dupa media de licenta.
Si sa stiti ca nu e vina candidatilor. Stiu ca s-a intrat la INM intr-un an doar pe baza de grile si nu cred ca acei candidati(judecatori acum) nu sunt performanti.

Probabil vor schimba cate ceva. De ex au scurtat perioada(15.08-01.09), nu cred ca vor mai da pb controversate(cea de la procesual penal).
Nu stiu daca vor da grile la fel de accesibile ca cele de anul trecut- de unde si cei 400 candidati admisi .

cyclop

Post by cyclop » 25 Mar 2006, 13:25

Am, asa, un feeling ca anun asta se vor ocupa toate locurile scoase...

giovanni

Post by giovanni » 25 Mar 2006, 21:15

Cyclop wrote:Am, asa, un feeling ca anun asta se vor ocupa toate locurile scoase...
Feelingul asta l-am avut si eu anul trecut, si n-a fost sa fie.

cyclop

Post by cyclop » 26 Mar 2006, 19:31

Giovanni wrote:
Cyclop wrote:Am, asa, un feeling ca anun asta se vor ocupa toate locurile scoase...
Feelingul asta l-am avut si eu anul trecut, si n-a fost sa fie.
Dan, da vezi tu, deja s-au iscat prea multe discutii pe tema asta, e mult mai multa "larma" decat anii trecuti, rapoarte, propuneri, bla, bla.
S-a schimbat si conducerea, se vrea integrarea in UE...
Se strange latun, vorba aia...

MAXINE

Post by MAXINE » 27 Mar 2006, 15:21

Latun se strange dar cred ca in sensul mai rau pentru candidati. Raportul nu a reusit sa arate decat ca auditorii sunt prea tineri si ca profesia asta cere multa experienta. Nu ma bazez pe nimic cert, dar am un feeling :grin: ca anul asta va fi mai greu. Anul trecut au experimentat si rezultatul a fost unul interesaant pentru ei. Nu m-ar mira nimic. Asa ca mana pe carte si pe coduri!

Jaja

Post by Jaja » 27 Mar 2006, 16:35

anul trecut am avut un "feeling" ca iau, anul asta am un "feeling" ca poate nu mai dau

lyanne91gl

Post by lyanne91gl » 27 Mar 2006, 21:04

Cyclop a scris:
Am, asa, un feeling ca anun asta se vor ocupa toate locurile scoase...

Pai asa sa fie si.........sa fie ocupate doar de membrii acestui site care se pregatesc pentru examenul la magistratura, printre care si subsemnata. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Iar pentru Cyclop :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: , asta daca ai feeling-ul bun....

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 28 Mar 2006, 08:48

Jaja wrote:anul trecut am avut un "feeling" ca iau, anul asta am un "feeling" ca poate nu mai dau
in ultimii trei ani am avut un "feeling" ca iau...anul asta am...acelasi "feeling" :grin:

P.S. si asa o sa fie :-P

Jaja

Post by Jaja » 28 Mar 2006, 11:05

ma bucur ca sunteti asa optimisti si cu chef de invatat...sincera sa fiu, as vrea si eu sa am mai mult chef de invatat si sa-mi fac iar sperante...dar in primul si in primul rand sa m-apuc si eu de invatat...da nu stiu ce-am de nu pot sa m-apuc...si timpul trece...

Jaja

Post by Jaja » 28 Mar 2006, 11:05

ma bucur ca sunteti asa optimisti si cu chef de invatat...sincera sa fiu, as vrea si eu sa am mai mult chef de invatat si sa-mi fac iar sperante...dar in primul si in primul rand sa m-apuc si eu de invatat...da nu stiu ce-am de nu pot sa m-apuc...si timpul trece...

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 28 Mar 2006, 11:24

Jaja wrote:ma bucur ca sunteti asa optimisti si cu chef de invatat...sincera sa fiu, as vrea si eu sa am mai mult chef de invatat si sa-mi fac iar sperante...dar in primul si in primul rand sa m-apuc si eu de invatat...da nu stiu ce-am de nu pot sa m-apuc...si timpul trece...
...si o sa tot treaca pana te apuci de invatat...si timpul e din ce in ce mai putin...asa ca...te las pe tine sa continui fraza...

cyclop

Post by cyclop » 28 Mar 2006, 13:24

He-he, cat optimism! Misto, asa si trebuie.
Abia astept examenun...

Jaja

Post by Jaja » 28 Mar 2006, 14:23

dac-as continua fraza m-ar apuca groaza... :x
asa ca, poate mai bine ar fi decat sa postez prostii pe forum sa m-apuc de invatat. astept si eu cu nerabdare ziua aia!

lupica

Post by lupica » 02 Apr 2006, 19:37

Ce puteti comenta despre legile speciale din dr.civil: Legea 18/1991;Legea 112/1995;Legea 1/200;Legea 213/1998;Legea 54/1998;Legea 114/1996;Legea 10/2001;Ordonanta de urgenta nr 40/1999.
Unele au fost modificate de legea nr 247/2005.
Exista posibilitatea sa fie date sub forma de grile la examen ? sau spete ?

Post Reply