Examen admitere -INM 2006
Examen admitere -INM 2006
Credeti ca se va schimba regulamentul examenului fata de anul trecut ?Oare vor fi surprize privind tematica ?
Sunt zvonuri ca se va renunta la nota minima 7. Se va adeveri ?
Se va tine cont de raportul intocmit cu privire la concursul de admitere la INM sesiunea septembrie 2005 ?
Sunt zvonuri ca se va renunta la nota minima 7. Se va adeveri ?
Se va tine cont de raportul intocmit cu privire la concursul de admitere la INM sesiunea septembrie 2005 ?
Examenul asta nu va fi niciodata usor. Ca e 7, ca e 6, spetele vor fi de asa natura incat sa nu se ocupe toate locurile. Ce crezi, ca ei nu-si dau seama de la an la an care e nivelul de pregatire al candidatilor? Nu e teoria conspiratiilor dar, sa fim seriosi...au 180 locuri, sa le puna pe toate la bataie. Vreau si eu sa vad un examen la care ultimul loc se va hotari prin departajare dupa media de licenta.
Si sa stiti ca nu e vina candidatilor. Stiu ca s-a intrat la INM intr-un an doar pe baza de grile si nu cred ca acei candidati(judecatori acum) nu sunt performanti.
Probabil vor schimba cate ceva. De ex au scurtat perioada(15.08-01.09), nu cred ca vor mai da pb controversate(cea de la procesual penal).
Nu stiu daca vor da grile la fel de accesibile ca cele de anul trecut- de unde si cei 400 candidati admisi .
Si sa stiti ca nu e vina candidatilor. Stiu ca s-a intrat la INM intr-un an doar pe baza de grile si nu cred ca acei candidati(judecatori acum) nu sunt performanti.
Probabil vor schimba cate ceva. De ex au scurtat perioada(15.08-01.09), nu cred ca vor mai da pb controversate(cea de la procesual penal).
Nu stiu daca vor da grile la fel de accesibile ca cele de anul trecut- de unde si cei 400 candidati admisi .
Dan, da vezi tu, deja s-au iscat prea multe discutii pe tema asta, e mult mai multa "larma" decat anii trecuti, rapoarte, propuneri, bla, bla.Giovanni wrote:Feelingul asta l-am avut si eu anul trecut, si n-a fost sa fie.Cyclop wrote:Am, asa, un feeling ca anun asta se vor ocupa toate locurile scoase...
S-a schimbat si conducerea, se vrea integrarea in UE...
Se strange latun, vorba aia...
Latun se strange dar cred ca in sensul mai rau pentru candidati. Raportul nu a reusit sa arate decat ca auditorii sunt prea tineri si ca profesia asta cere multa experienta. Nu ma bazez pe nimic cert, dar am un feeling
ca anul asta va fi mai greu. Anul trecut au experimentat si rezultatul a fost unul interesaant pentru ei. Nu m-ar mira nimic. Asa ca mana pe carte si pe coduri!

...si o sa tot treaca pana te apuci de invatat...si timpul e din ce in ce mai putin...asa ca...te las pe tine sa continui fraza...Jaja wrote:ma bucur ca sunteti asa optimisti si cu chef de invatat...sincera sa fiu, as vrea si eu sa am mai mult chef de invatat si sa-mi fac iar sperante...dar in primul si in primul rand sa m-apuc si eu de invatat...da nu stiu ce-am de nu pot sa m-apuc...si timpul trece...
Ce puteti comenta despre legile speciale din dr.civil: Legea 18/1991;Legea 112/1995;Legea 1/200;Legea 213/1998;Legea 54/1998;Legea 114/1996;Legea 10/2001;Ordonanta de urgenta nr 40/1999.
Unele au fost modificate de legea nr 247/2005.
Exista posibilitatea sa fie date sub forma de grile la examen ? sau spete ?
Unele au fost modificate de legea nr 247/2005.
Exista posibilitatea sa fie date sub forma de grile la examen ? sau spete ?