definitivat 10 mai

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
c_gabitza

definitivat 10 mai

Post by c_gabitza » 21 Mar 2006, 13:25

materii sunt 5, dar probe cate vor fi? 3 sau5 ? iar subiectele vor fi doar din teorie sau si spete ?poate ne lamureste cineva care a dat anul trecut

fanfanlatulipe

Re: definitivat 10 mai

Post by fanfanlatulipe » 22 Mar 2006, 09:12

c_gabitza wrote:materii sunt 5, dar probe cate vor fi? 3 sau5 ? iar subiectele vor fi doar din teorie sau si spete ?poate ne lamureste cineva care a dat anul trecut
materii 5, probe 5, se puncteaza la toate, 3 zile de examen: 1.legea (oral) 2. civil si proc civila (grile+speta) 3. penal si pr penala (grile si speta)

bafta

c_gabitza

Post by c_gabitza » 22 Mar 2006, 11:00

multumesc pentru lamuriri,dar nu cred ca la baroul Olt se vor da grile,se pare ca se va merge doar pe spete dar asteptam pana pe 10 aprilie ,cu 30 de zile inainte de data examenului cand ni se va comunica modul de examinare.Daca cineva mai are ceva informatii ,acestea vor fi binevenite

alnajar

Post by alnajar » 23 Mar 2006, 19:37

Fiti fericiti pt.faptul ca veti da def-ul in mai.Alte barouri au hotarat ca e mai bine sa se respecte cei 2 ani de la intrarea in profesie,pt.ca mai apoi sa se discute despre ex. de definitivat.Cei 2 ani se vor implini in decembrie 2006 si cu siguranta nu vor organiza def-ul atunci...Nu stiu ce va fi,stiu doar ca sunt complet dezamagita de deciziile lor,de criteriile lor,de ei toti.

c_gabitza

Post by c_gabitza » 23 Mar 2006, 20:23

ca si in situatia ta dam deful dupa mai mult de 2 ani de stagiu caci am intrat in avocatura in octombrie 2003 iar deciziile de numire ne-au venit in ianuarie 2004,din cate am inteles anul trecut la Olt nu s-a organizat examen de definitivat

Post Reply