Nu stiu daca am postat cum trebuie, dar am nevoie de ajutorul vostru. Nu sunt o forumista inraita, insa mi s-a intamplat ceva ciudat. Sunt activa pe un forum despre mame si pitici si cineva a intrat pe forum logat cu numele unui moderator si a sters si modificat niste mesaje, pentru ca a gasit din intamplare parola (le-a modificat in sensul ca a mai sters din continutul mesajelor), dar a ramas ip-ul dupa care s-a vazut ca nu a fost acea persoana care folosea in mod obisnuit contul de moderator al acelui forum. Intrebarea mea este, ce putem face sa ne aparam de astfel de indivizi? Putem apela la lg 161/2003?
Va rog, ma poate ajuta careva?
Multumesc
AJUTOR ?
Re: AJUTOR!
Intrebarea mea, ca moderator pe acest forum, este: care este problema? Adresati-va administratorului forumului in care au aparut astfel de probleme. El trebuie sa va apere de astfel de indivizi.danamica77 wrote:Nu stiu daca am postat cum trebuie, dar am nevoie de ajutorul vostru. Nu sunt o forumista inraita, insa mi s-a intamplat ceva ciudat. Sunt activa pe un forum despre mame si pitici si cineva a intrat pe forum logat cu numele unui moderator si a sters si modificat niste mesaje, pentru ca a gasit din intamplare parola (le-a modificat in sensul ca a mai sters din continutul mesajelor), dar a ramas ip-ul dupa care s-a vazut ca nu a fost acea persoana care folosea in mod obisnuit contul de moderator al acelui forum. Intrebarea mea este, ce putem face sa ne aparam de astfel de indivizi? Putem apela la lg 161/2003?
Va rog, ma poate ajuta careva?
Multumesc