minoritar in SRL

Discutii privind Societatile Comerciale
Post Reply
indian

minoritar in SRL

Post by indian » 04 Mar 2006, 20:22

3 asociati (din 4) au hotarat (in lipsa celuilalt asociat) majorarea capitalului social.
Hotararea a fost publicata in M.O. in urma cu o luna.
Q: Ce sansa am ca instanta sa ma repuna in termenul de recurs?
Cei 3 asociati au prezentat la ORC o convocare pretins a fi comunicata prin executor (desi nu s-a primit aceasta convocare - pe bune)
Q: Ce sansa am daca solicit anularea hotararii ad.gen ? Cum dovedesc ca nu am primit convocarea ?

fanna

Post by fanna » 13 Mar 2006, 20:35

Ma si mir ca a fost acceptata hotararea fara semnatura unuia dintre asociati.Chiar si daca hotararea s-a luat cu majoritate de voturi sau in lipsa unui dintre asociati tot acesta ar trebui sa semneze actul.
Cere procesul verbal de sedinta din ziua in care s-a hotarat modificarea capitalului.
Si convocarea trebuia sa aibe confirmare de primire, ceea ce nu are, din spusele tate.Ce are executorul cu convocarea adunarilor generale ale asociatilor, nu stiu??? :)

indian

Post by indian » 13 Mar 2006, 22:20

Cei 3 asociati l-au convocat pe al 4-lea prin "Convocare" comunicata prin executor (ca sa fie cat mai "legala")

indian

Post by indian » 13 Mar 2006, 22:22

1. am declarat recurs (primul capat de cerere fiind referitor la repunerea in termen) impotriva incheierii pronuntata de jud.delegat la ORC
2. am formulat cerere de chemare in jud pt anularea hotararii ad.gen

fanna

Post by fanna » 13 Mar 2006, 22:31

Nu am mai intalnit situatii prin care convocarea sa fie trimisa prin executor:(
Totusi si in acest caz, nu ar trebui sa existe o confirmare de primire?

Post Reply