sistemul de implementare a calitatii ISO 9001
sistemul de implementare a calitatii ISO 9001
cine ma poate ajuta cu informatii privind acest sistem, cum as putea sa fac singura dosarul?
am gasit o firma din Bucuresti AVI GROUP CONSULTING pare a fi serioasa si cred ca si acreditata. Spune-mi te rog Rosia montana cum anume lucrezi cu firma respectiva?... ti-au cerut sa faci un dosar, sa completezi datele pentru proiect, de fapt cred ca trebuie sa citesc foarte bine datele din contractul de consultanta... 

Am cerut oferta de pret si ei mi-au trimis detaliat ce fac de banii aia. Oferta de pret se face in functie de nr de personal si specificul firmei, respctiv activitatile pt care trebuie sa obtii certificarea. Noi am avut angajat un manager calitate, care a elaborat marea majoritatea a documentatiei, astfel incat astia trebuie doar sa o verifice si sa o implementeze. In oferta este delatiata procedura si modul de derulare al implementarii sistemului de management al calitatii-deci de acolo stii cum se desfasoara. Nu tre sa faci tu nimica, le pui la dispozitie informatiile de care au nevoie si ei se ocupa.
Pot sa te intreb cat is preturile in Bucuresti? Ca eu de la 5 firme, pt aceeasi chestie, am primit oferte de pret intre 5.000 si 2.200 de Euro
Pot sa te intreb cat is preturile in Bucuresti? Ca eu de la 5 firme, pt aceeasi chestie, am primit oferte de pret intre 5.000 si 2.200 de Euro

pai, pentru TUV-SMC(iso 9001:2001)=2400 E
SIMTEX-OC sau CERTOM-SMM (iso 14001:2005)=1500 E
tariful consultanta este de 5000 E cu ceva discount, parca?cred 10 %
Sunt o groaza de banuti...si cam toate firmele cred ca au aceleasi preturi, eventual in transe. Oricum dupa autorizare am inteles ca trimestrial platesti nu stiu cati E.
SIMTEX-OC sau CERTOM-SMM (iso 14001:2005)=1500 E
tariful consultanta este de 5000 E cu ceva discount, parca?cred 10 %
Sunt o groaza de banuti...si cam toate firmele cred ca au aceleasi preturi, eventual in transe. Oricum dupa autorizare am inteles ca trimestrial platesti nu stiu cati E.