scurtare pedeapsa

Discutii privind procedura penala
don_giovani

scurtare pedeapsa

Post by don_giovani » 27 Feb 2006, 20:37

Daca o persoana este condamnata si face o parte din pedeapsa in strainatate iar apoi se dispune transferarea intr-un penitenciar din Romania in vederea continuarii pedepsei exista posibilitatea ca din pedeapsa primita in tara staraina in Romania sa se mai scada datorita detentiei mai grele sau dintr-un oricare alt motiv ? Daca da, in cat timp si in ce conditi si maximum cat anume din pedeapsa. Mersi

dricaru

Post by dricaru » 28 Feb 2006, 18:52

Daca se transfera in Romania se scade toata. Si i se ofera flori de catre gardieni si ceilalti puscariasi care au facut puscarie doar pe Jilava, cite 40 in camera, doi in pat.
Iar dupa aceea i se propune sa culeaga sapunurile ce au cazut pe jos, intimplator, prin baie.
Sa fii iubit, Don Giovanni!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

nicuvar

Post by nicuvar » 28 Feb 2006, 19:37

dricaru wrote:Daca se transfera in Romania se scade toata. Si i se ofera flori de catre gardieni si ceilalti puscariasi care au facut puscarie doar pe Jilava, cite 40 in camera, doi in pat.
Iar dupa aceea i se propune sa culeaga sapunurile ce au cazut pe jos, intimplator, prin baie.
Sa fii iubit, Don Giovanni!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Intr-adevar, un raspuns competent, care face cinste acestui forum.

florian267

Post by florian267 » 28 Feb 2006, 20:00

Pai persoana sa, pur si simplu, face cinste acestui forum....

mariusms

Post by mariusms » 28 Feb 2006, 20:20

Teoretic (adica legal) Curtea de Apel poate reduce aceste pedepse. Practic, D-rutu are dreptate.

dricaru

Post by dricaru » 28 Feb 2006, 20:26

Nicu cu Var...micule....
Ia fa un efort si lectureaza mesajele tale(stiu ca e greu si plictisitor in acelashi timp dar hai...incearca!!)
Sunt total ajuridice, demne de un chibitz din Cismigiu.
Singura chestie care imi place la tine e avatarul. Esti un individ impaciuitorist si care habar nu are despre institutiile dreptului romanesc. Nu imi face te rog observatzii despre calitatea mesajelor mele! Sunt altii pe forumul acesta care ar putea sa o faca dar ei se ocupa doar de lucruri serioase(ca si mine) si nu imi sar la git.
Accept critici profesionale de la Marius mms, Comisar, Atto, Sechmet(si cam atit :evil: )
Hai fii de treaba Nicule si mai scrie ceva pe la mesajele alea cu Halal Presedinte, ala cu Romanitza, Teo Peter etc. Pt alea e suficient sa dai doar cu parerea si nu necesita si cunostintze juridice. Te pup! :pig:

Heheheheee...Florianeeee...Chiar imi era dor de tine!!!
Care mai e atmosfera prin discotecile de manele??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nicuvar

Post by nicuvar » 28 Feb 2006, 20:41

Ai perfecta dreptate. Recunosc ca sunt un habarnist. Si probabil nu am inteles eu caracterul juridic al urmatorului pasaj din mesajul tau, care, repet, face cinste acestui forum.
dricaru wrote:Iar dupa aceea i se propune sa culeaga sapunurile ce au cazut pe jos, intimplator, prin baie.
Probabil tine de penal. Sa nu uiti sa mentionezi si articolul, pentru ca vreau sa-l stiu si eu. Iar cel care a incercat sa afle ceva, sunt convins ca este pe deplin lamurit si multumit de raspunsul tau juridic.

PS. Eu nu te-am facut :pig:

don_giovani

re

Post by don_giovani » 28 Feb 2006, 21:42

Da da. Mersi de raspunsuri...

ladyinred

Post by ladyinred » 01 Mar 2006, 13:49

dricaru wrote:Nicu cu Var...micule....
Ia fa un efort si lectureaza mesajele tale(stiu ca e greu si plictisitor in acelashi timp dar hai...incearca!!)
Sunt total ajuridice, demne de un chibitz din Cismigiu.
Singura chestie care imi place la tine e avatarul. Esti un individ impaciuitorist si care habar nu are despre institutiile dreptului romanesc. Nu imi face te rog observatzii despre calitatea mesajelor mele! Sunt altii pe forumul acesta care ar putea sa o faca dar ei se ocupa doar de lucruri serioase(ca si mine) si nu imi sar la git.
Accept critici profesionale de la Marius mms, Comisar, Atto, Sechmet(si cam atit :evil: )
Hai fii de treaba Nicule si mai scrie ceva pe la mesajele alea cu Halal Presedinte, ala cu Romanitza, Teo Peter etc. Pt alea e suficient sa dai doar cu parerea si nu necesita si cunostintze juridice. Te pup! :pig:

Heheheheee...Florianeeee...Chiar imi era dor de tine!!!
Care mai e atmosfera prin discotecile de manele??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O inviat talanul ..... ca la penal te pricepi asta n-o contest, doar ca-ti lipseste ceva! Si cred ca sufletul!
De la inaltimea jiltului tau te cobori la noi, muritorii, si ne impartasesti cunostintele tale .....penale, ca la altceva nu sclipesti! :-D

Discipolii te urmeaza, te alinta ... :mrgreen: sa fii un nou guru?????
Pazea, Doamne ..... ca-i cu dricu!!!! :-P

Nu solicit raspuns.

florian267

Post by florian267 » 01 Mar 2006, 15:15

dricaru wrote: Heheheheee...Florianeeee...Chiar imi era dor de tine!!!
Super, frate !!!! Seara de seara, e beton de tot, cu toti tovarasii mei si cu fetitele! Sa moara dusmanii mei daca te mint ! :grin:

ainsof

Post by ainsof » 01 Mar 2006, 16:29

dricaru wrote:Nu imi face te rog observatzii despre calitatea mesajelor mele! Sunt altii pe forumul acesta care ar putea sa o faca dar ei se ocupa doar de lucruri serioase(ca si mine) si nu imi sar la git.
Si cand nu accepti criticile ce faci?
Te izbesti cu fundul de pamant si strigi "Vreaaaaaaaaau la maaaaaaaaaaaaaama" ? :lol: :lol: :lol:

ildi

Post by ildi » 01 Mar 2006, 17:59

[quote="dricaru"] Si i se ofera flori de catre gardieni si ceilalti puscariasi care au facut puscarie doar pe Jilava, cite 40 in camera, doi in pat.

Si mai apoi, atunci cand scapa, sa vezi ce buchet ales ofera "militistilor" care cunosc/consimt/aproba culesul sapunului de prin bai.
Absolut intamplator, fireste.
Si mai-mai imi vine sa zic ca bine fac.

Bai Dricarule, cand citesc astfel de sfaturi profund juridice, in mod normal ar trebui sa rosesc... :oops:
Eh, noroc ca nu-s fata lui Patapievici.

P.S. Iarta-ma ca m-am bagat in seama cu tine, da ma si sufocam de nu continuam rationamentul tau, avem acum un topic complet suburban.

luciflor

Post by luciflor » 01 Mar 2006, 18:28

Inteligenta ti-o da Dumnezeu, de bun simt poti sa faci rost si singur.

minodora

Post by minodora » 02 Mar 2006, 09:01

:-D :-D :-D
Tocmai tu arunci cu piatra?
Parca intr-un timp se intrebau forumistii cine intra pe contul tau...

krisstina

Post by krisstina » 02 Mar 2006, 09:42

Ildi, de unde ai scos citatul, nu vad sa fi scris Dricaru chiar asa.

Nu stiu ce se intampla cu el si ce motive are sa joace rolul personajului negativ, mie imi place de baiatul asta, desi cateodata, chiar daca nu mi se adreseaza, parca imi da palme.

Mie mi se pare ca sta in garda in fata tuturor si in permanenta. Probabil ca nu e usor sa lucrezi in penal.

Dricarule, uite niste flori de la mine, sa le dai la fete de 8 martie.

:floare: :floare: :floare:

Post Reply