rugaminte
eu zic sa va faceti un grup al INM-istilor pe yahoo messenger, poate va faceti un program comun de invatat, discutati .. glumiti .. etc.
Anul trecut eu am tinut legatura ( si inca tin .. dar nu la fel ca inainte) cu inca doi pretendenti INM .. si bine a fost pt. mine. Aveam optimistul grupului care ne incuraja si stimula .. Pe mine ma tinea pe linia de plutire ..
Anul trecut eu am tinut legatura ( si inca tin .. dar nu la fel ca inainte) cu inca doi pretendenti INM .. si bine a fost pt. mine. Aveam optimistul grupului care ne incuraja si stimula .. Pe mine ma tinea pe linia de plutire ..
fanfane .. eu nu stiu daca am sa mai intru in priza anun asta. Deja suntem in februarie si eu nu stiu daca am sa mai sustin examenul ala sau nu. Mai vedem .. Mai e ceva timp pana in aprilie - mai .. Poate ma hotarasc pana atunci ..
Oricum .. stii ca am sa fur din energia, entuziasmul si gandirea ta pozitiva, nu ?
Oricum .. stii ca am sa fur din energia, entuziasmul si gandirea ta pozitiva, nu ?

hai ca se supara Lupica ca tranformam topicul lui in discutiile noastre ..
serafim ... ar vrea sa ma apuc eu de invatat .. dar de saptamana trecuta m-am angajat ( din nou ) ... si nu am timp deloc ( fac cursuri intensive pt. acomodare .. platite de ei) . Si chiar vb. serios. Sunt rupt de oboseala cand vin noaptea acasa .. Dar rupt de tot ! NU exagerez! Asa serviciu greu ... nu am vazut pana acum .. Nu am 2 momente libere .. intr-o zi .
Deja din metrou visez patul de acasa .. si atat. Poate ca ma voi acomoda .. pe parcurs .. si voi incepe invatatul ..
Oricum .. merci pt. sfat .. :)
serafim ... ar vrea sa ma apuc eu de invatat .. dar de saptamana trecuta m-am angajat ( din nou ) ... si nu am timp deloc ( fac cursuri intensive pt. acomodare .. platite de ei) . Si chiar vb. serios. Sunt rupt de oboseala cand vin noaptea acasa .. Dar rupt de tot ! NU exagerez! Asa serviciu greu ... nu am vazut pana acum .. Nu am 2 momente libere .. intr-o zi .
Deja din metrou visez patul de acasa .. si atat. Poate ca ma voi acomoda .. pe parcurs .. si voi incepe invatatul ..
Oricum .. merci pt. sfat .. :)
Eu zic in felu urmator: probabil c-o sa dau iar, 88%. Internet imi instalez abia intr-o luna , doua, am facut cerere la RDS dar dureaza mult. De stat pe messenger nu am sa stau pentru ca pierd prea mult timp. Eu m-apuc cu o luna, o luna jumate de invatat inainte, pentru ca mi se pare prea devreme acum.Insa am sa intru pe forum din cand in cand sa vad ce mai faceti...si daca am vreo informatie sau vreun sfat pentru cei care dau am sa le zic.
De ce zic ca m-apuc tarziu?Stiu persoane care au stat acasa si-au invatat tot anun.Au luat mult la grila dar n-au facut nimic la spete. Eu am invatat cam 45 de zile, destul de intens...am renuntat sa plec in delta, la mare...am luat grila, dar nu cu brio, cu 84, la spete m-am descurcat bine, eu consider ca mai bine decat au zis ei la civil.Dar poate nu mi-e dat sa fiu magistrat si uneori ma-ncearca gandul sa m-apuc de altceva...
De ce zic ca m-apuc tarziu?Stiu persoane care au stat acasa si-au invatat tot anun.Au luat mult la grila dar n-au facut nimic la spete. Eu am invatat cam 45 de zile, destul de intens...am renuntat sa plec in delta, la mare...am luat grila, dar nu cu brio, cu 84, la spete m-am descurcat bine, eu consider ca mai bine decat au zis ei la civil.Dar poate nu mi-e dat sa fiu magistrat si uneori ma-ncearca gandul sa m-apuc de altceva...
rugaminte
Va dau si eu adresa mea. Poate va pot ajuta cu ceva sau poate vreti sa discutam doar despre examen, spete, grile, autori: jurist@pneumocluj.ro sau pe messenger Sorinuta_Deac@yahoo.com
Gavril wrote:eu zic sa va faceti un grup al INM-istilor pe yahoo messenger, poate va faceti un program comun de invatat, discutati .. glumiti .. etc.
Dragul meu Gavril, chiar daca nu mai vorbim la fel de des ca inainte ... eu totusi ma gandesc la tine ...si la celalalt pretendent INM ....

Ii salut pe toti forumistii si abia astept sa-mi revad cei doi prieteni .....