rugaminte

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
lupica

rugaminte

Post by lupica » 02 Feb 2006, 15:29

Doresc sa discut cu cei care sunt interesati de INM si care au acces la internet permanent,dar pe un canal privat,de exemplu pe yahoo messenger (adresa de e-mail este lupusor_dani@yahoo.com). Multumesc pentru intelegere.

gavril

Post by gavril » 02 Feb 2006, 20:14

eu zic sa va faceti un grup al INM-istilor pe yahoo messenger, poate va faceti un program comun de invatat, discutati .. glumiti .. etc.

Anul trecut eu am tinut legatura ( si inca tin .. dar nu la fel ca inainte) cu inca doi pretendenti INM .. si bine a fost pt. mine. Aveam optimistul grupului care ne incuraja si stimula .. Pe mine ma tinea pe linia de plutire ..

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 02 Feb 2006, 21:27

stai sa vezi incepand cu lunile aprilie-mai....ca iar intram "in priza" :grin:

gavril

Post by gavril » 02 Feb 2006, 21:36

fanfane .. eu nu stiu daca am sa mai intru in priza anun asta. Deja suntem in februarie si eu nu stiu daca am sa mai sustin examenul ala sau nu. Mai vedem .. Mai e ceva timp pana in aprilie - mai .. Poate ma hotarasc pana atunci ..
Oricum .. stii ca am sa fur din energia, entuziasmul si gandirea ta pozitiva, nu ? :grin:

serafim

Post by serafim » 02 Feb 2006, 21:44

:grin: Gavrileeeeeeee
ar fi cazul sa te apuci deja de invatat ptr. INM apoi...poti sa te gandesti cat vrei ca dai sau nu !!!!! :lol:

gavril

Post by gavril » 02 Feb 2006, 22:00

hai ca se supara Lupica ca tranformam topicul lui in discutiile noastre ..

serafim ... ar vrea sa ma apuc eu de invatat .. dar de saptamana trecuta m-am angajat ( din nou ) ... si nu am timp deloc ( fac cursuri intensive pt. acomodare .. platite de ei) . Si chiar vb. serios. Sunt rupt de oboseala cand vin noaptea acasa .. Dar rupt de tot ! NU exagerez! Asa serviciu greu ... nu am vazut pana acum .. Nu am 2 momente libere .. intr-o zi .
Deja din metrou visez patul de acasa .. si atat. Poate ca ma voi acomoda .. pe parcurs .. si voi incepe invatatul ..

Oricum .. merci pt. sfat .. :)

Jaja

Post by Jaja » 07 Feb 2006, 15:18

Eu zic in felu urmator: probabil c-o sa dau iar, 88%. Internet imi instalez abia intr-o luna , doua, am facut cerere la RDS dar dureaza mult. De stat pe messenger nu am sa stau pentru ca pierd prea mult timp. Eu m-apuc cu o luna, o luna jumate de invatat inainte, pentru ca mi se pare prea devreme acum.Insa am sa intru pe forum din cand in cand sa vad ce mai faceti...si daca am vreo informatie sau vreun sfat pentru cei care dau am sa le zic.
De ce zic ca m-apuc tarziu?Stiu persoane care au stat acasa si-au invatat tot anun.Au luat mult la grila dar n-au facut nimic la spete. Eu am invatat cam 45 de zile, destul de intens...am renuntat sa plec in delta, la mare...am luat grila, dar nu cu brio, cu 84, la spete m-am descurcat bine, eu consider ca mai bine decat au zis ei la civil.Dar poate nu mi-e dat sa fiu magistrat si uneori ma-ncearca gandul sa m-apuc de altceva...

ingrid

Post by ingrid » 10 Feb 2006, 21:34

Pentru cei care au net permanent si doresc o colaborare pe yahoo mess pentru cei care dau in toamna la INM, pentru schimb de idei si pareri, ma pot contacta la adresa: ziko_consjspor la invatat tuturor!

SORINUTA

rugaminte

Post by SORINUTA » 11 Feb 2006, 19:40

Va dau si eu adresa mea. Poate va pot ajuta cu ceva sau poate vreti sa discutam doar despre examen, spete, grile, autori: jurist@pneumocluj.ro sau pe messenger Sorinuta_Deac@yahoo.com

Dalma

Post by Dalma » 11 Feb 2006, 20:44

Gavril wrote:eu zic sa va faceti un grup al INM-istilor pe yahoo messenger, poate va faceti un program comun de invatat, discutati .. glumiti .. etc.

Anul trecut eu am tinut legatura ( si inca tin .. dar nu la fel ca inainte) cu inca doi pretendenti INM .. si bine a fost pt. mine. Aveam optimistul grupului care ne incuraja si stimula .. Pe mine ma tinea pe linia de plutire ..

Dragul meu Gavril, chiar daca nu mai vorbim la fel de des ca inainte ... eu totusi ma gandesc la tine ...si la celalalt pretendent INM .... :-P
Ii salut pe toti forumistii si abia astept sa-mi revad cei doi prieteni ..... :floare:

gavril

Post by gavril » 12 Feb 2006, 22:55

si eu ma gandesc la dvs .. stimata d-ra Dalma .. :grin:
Mai ales de ciondanelile noastre .. :grin:

PS: De asemenea pt. schimbat impresii, ganduri, socoteli :) etc id-ul meu de messenger e: gavril_lex

lupica

Post by lupica » 13 Feb 2006, 04:32

Incet,incet observ ca tot mai multi aspiranti se asociaza in lupta pentru cucerirea INM-ului.
Vor veni si rezultatele ?
Vom vedea ce va fi!!

krisstina

Post by krisstina » 13 Feb 2006, 07:25

Egoistilor, vreau si eu sa stiu ce discutati. De ce nu discutati pe forum?

SORINUTA

Re: rugaminte

Post by SORINUTA » 13 Feb 2006, 18:51

Mi-am schimbat adresa de messenger. Noua adresa este: Sorinuta_Deac1980

Post Reply