concurs admitere magistratura-procurori

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
norocel

concurs admitere magistratura-procurori

Post by norocel » 02 Feb 2006, 09:42

In luna mai 2006, va fi un nou concurs pentru admiterea in magistratura, dar numai pentru procurori.

http://www.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=01

Spor la invatat!

giovanni

Post by giovanni » 02 Feb 2006, 11:20

O bibliografie nu este afisata?

lupica

Post by lupica » 02 Feb 2006, 13:09

La acest concurs pot participa doar cei care indeplinesc conditiile prevazute de art.33 alin 1 din Legea 303/2004 (cel putin 5 ani vechime in specialitate)

giovanni

Post by giovanni » 02 Feb 2006, 19:34

Giovanni wrote:O bibliografie nu este afisata?
Nu pentru mine am intrebat. Dar am o multime de prieteni care au vechime in functia consilier juridic si ard de nerabdare sa devina magistrati. Ei no! Multi vor, putini reusesc.

giovanni

Post by giovanni » 02 Feb 2006, 19:35

Si totusi... S-a publicat bibliografia?

Lacordu

Post by Lacordu » 03 Feb 2006, 11:32

Inca nu...cred ca nu va fi diferita, sau mult diferita de cea din decembrie.In sfarsit.In 4 aprilie implinesc si eu 5 ani vechime. Sunt curios cat de lunga e lista locurilor vacante.Oare le cuprinde numai pe cele ramase neocupate dupa examenul din decembrie ?

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 03 Feb 2006, 16:10

in principiu da, dar s-ar putea sa le cuprinda si pe cele vacantate ulterior.
Uita-te pe www.csm1909.ro la magistrati/procurori/posturi vacante (e penultima pozitie de la coada) si vezi acolo ce posturi sunt vacante la 1.02.2006.
asta e insa numai orientativ pentru ca oricum nu stii inca ce va ramane liber dupa ce isi aleg posturile cei din 17.12. si nici ce va gandi CSM cand va intocmi lista de posturi pentru urmatorul examen. Care lista se va publica oricum dupa ce se vor incheia inscrierile ca sa te enervezi.

Daca te gandesti sa sustii examenul iti urez bafta

ss

examenn de magistratura-procurori

Post by ss » 04 Feb 2006, 13:18

Exceptand Bucurestiul cred ca vor fi locuri cam peste tot in tara.Sunt cam 500 de posturi vacante(s-a asigurat si finantare ptr. ele) de procurori.
Cei care vor fi admisi vor opta insa dupa cei ce termina anul asta INM-ul(si binenteles cei care au reusit la examenul din decembrie),dar si asa cred ca vor ramane destule posturi bune

norocel

Post by norocel » 04 Feb 2006, 13:23

Mai sunt si cei care intra fara examen si care isi aleg primii posturile.

lollita

Post by lollita » 05 Feb 2006, 19:17

multumim mult pt. sfaturi! Ce ne-am face fara voi! Am o buna prietena pe care am anuntat-o imediat ce am citit mesajele voastre. Sunteti niste adevarati prieteni! Succes si voua in activitatea de magistrati!

Lacordu

Post by Lacordu » 06 Feb 2006, 07:52

Mersi pentru urare Attorney, o sa-mi incerc sansa...Am incercat si link-ul, am dat insa numai peste un fisier cu posturile de conducere vacante.Oricum, asa cum ati spus si voi, mai e mult pana la momentul optiunii, si multe variabile de luat in seama. In primul rand examenul.

Post Reply