dizolvare ceruta de ONRC

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Renee

dizolvare ceruta de ONRC

Post by Renee » 28 Jan 2006, 18:59

Stimati colegi, ma lovesc pentru prima data de o astfel de situatie si pur si simplu nu am o solutie viabila! Iata despre ce este vorba: odata cu solicitarea emiterii unui certificat constator pentru un SRL am avut neplacuta surpriza sa aflu ca, pentru societatea in speta, era pronuntata o sentinta prin care se dispunea dizolvarea ca urmare a nedepunerii situatiilor financiare la ONRC. Acestea au fost depuse, dar nu in termenul de 6 luni prevazut de lege, ci mai tarziu. Nefiind citati, nu am avut cum sa facem dovada depunerii. Sentinta a fost pronuntata in data de 13.05.2005 iar conform informatiilor pe care le am, a fost publicata in M Of din data de 10.08.2005. Termenul de recurs era de 30 de zile de la data efectuarii publicitatii. Practic, nu s-a stiut nimic despre aceasta situatie pana la data solicitarii constatorului, adica saptamana trecuta. Precizez ca nu a fost comunicat nici un document societatii. M-am gandit si la repunerea in termenul de recurs...dar nu am cum sa fac dovada imposibilitatii! Societatea are salariati si este proprietara unui spatiu comercial.

Post Reply