domiciuliu strainatate

Discutii privind procedura civila
Post Reply
ciprianccc

domiciuliu strainatate

Post by ciprianccc » 21 Jan 2006, 02:43

Buna! Sint nou pe acest forum insa am o intrebare ce ma framinta...
Am primit o instiintare de la o firma de recuperare ca am de achitat niste bani la ei, 9 mil parca. E de fapt vorba de un abonament la Cosmorom si eu nu am platit niciodata ceva lor. M-am abonat ca era telefonul mocca. Ultima factura dateaza din 28/12/2001 deci mai bine de 4 ani. Anul asta parintii mei au primit instintare ca ma executa silit bla, bla, bla. Scrisoarea nu era recomandata iar eu nu mai locuiesc acolo din 2002. In prezent locuiesc in strainatate, legal, muncesc, etc. Ai mei le-au zis ca nu mai locuiesc acolo (intre timp au sunat) insa ei ii tot streseaza pe parintii mei.
Intrebarile sint:
- este prescrisa o datorie mai veche de 3 ani?
- ma pot da in judecata chiar daca sint plecat din tara?
- sa ii contactez si sa le explic ca au trecut 4 ani si ca domiciliez in strainatate?

wittmann

Post by wittmann » 21 Jan 2006, 09:41

1. Da
2. Da
3. Nu

ciprianccc

Post by ciprianccc » 21 Jan 2006, 13:26

Multumesc pt raspuns Wittmann. Ceea ce nu inteeg e de ce deranjeaza alte persoane decit pe mine? Au umblat cu amenintari ca ei vin sa recupereze banii de la respectiva adresa si ca ei nu au treba neaparat cu mine... Mi se pare cam absurd sa umbli cu amenintari la telefon.

luciflor

Post by luciflor » 21 Jan 2006, 17:33

Kasolvenzia. Incearca si ei ceva. Daca prind pe cineva, ii iau banii. Oricum sunt in castig. Nu trebuie sa le raspunzi.

Post Reply