Pavelescu si PIN-ul

Discutii filosofice pe teme actuale.
Post Reply
tristan

Pavelescu si PIN-ul

Post by tristan » 18 Jan 2006, 10:57

ieri,avocatul Aurelian Pavelescu vicepresedinte PIN a fost exclus din structurile partidului amintit intr-un mod cel putin cam dubios. Urmarindu-i relatarile din presa de ieri si astazi precum si prestatia televizata retinem ca motivul pt care a fost exclus este acela ca l-a deranjat pe Cosmin Gusa cind la intrebat de relatiile acestuia cu Iulian Vlad si Virgil Magureanu, precum si de unde vin finantarile pt partid care sunt numai de Gusa cunoscute.

Desi nu simpatizez cu PIN, recunosc ca A. Pavelescu si Cosmin Gusa mi-au atras atentia prin modul de a actiona, temele propuse dezbaterilor.Cred ca scena politica avea nevoie de o astfel de echipa! Se lua la trinta uneori cu sistemul. La nici doi ani de zile se despart, acompaniati de multe trimbite si surle...
Concluzia ce se poate desprinde este ca in Romania a face politica este o aventura. Depinzi de x si de y. Daca nu esti in gratiile @greilor@ nu faci nimic.

Han_solo

Post by Han_solo » 18 Jan 2006, 18:40

Hmm e usor sa propui teme de dezbatere cand nu esti la putere , sa nu uitam ca Gusa a fost in PSD cand erau la putere si principala sa preocupare era faultarea lui Base ... si deoadata in el s-a declansat simtul justitiar si inteligent precum si faptul ca pste noapte are solutii ... sa cred sau sa nu ... IO unul nu mai cred pe nimeni !

adnonses

Post by adnonses » 03 Apr 2006, 20:40

si eu care credeam ca este un site cu discutii despre drept si spete etc. dar vad ca este si politica pe aici stiti cum este cand esti in opozitie trebuie sa faultezi cat mai mult si bine si in ceea ce il priveste pe d-l pavelescu haideti sa fim seriosi un avocat in politica :-D i se potriveste ca o manusa

Post Reply