Baroul poate elibera pe numele stagiarului documentele cu regim special respectiv: imputernicire avocatiala si contract de asistenta juridica ?
Daca stagiarul nu are dreptul la contractier si imputerniciri pe numele lui atunci maestrul ce face ii semneaza si stampileaza in alb contracte de asistenta juridica ca sa nu fie deranjat de stagiar pentru fiecare client personal ?
Daca maestrul are procese si prin alte localitati stagiarul ce face nu mai incheie nici un contract pana cand se intoarce maestrul ?
Cum se procedeaza in practica in astfel de situatii ?
Stagiar - tipizate regim special barou
Re: Stagiar - tipizate regim special barou
Nu, abia dupa definitivat, cand vei fi titularul unei forme de exercitare a profesiei.gim05 wrote:Baroul poate elibera pe numele stagiarului documentele cu regim special respectiv: imputernicire avocatiala si contract de asistenta juridica ?
In functie de cat de "deranjabil" este maestrul...Daca stagiarul nu are dreptul la contractier si imputerniciri pe numele lui atunci maestrul ce face ii semneaza si stampileaza in alb contracte de asistenta juridica ca sa nu fie deranjat de stagiar pentru fiecare client personal?
Iarasi, e la aprecierea maestrului, in functie de cata incredere are in tine.Daca maestrul are procese si prin alte localitati stagiarul ce face nu mai incheie nici un contract pana cand se intoarce maestrul ?
Cum se procedeaza in practica in astfel de situatii ?
Re: Stagiar - tipizate regim special barou
Eu nu as avea incredere in gim05. Nu stiu de ce nu vreau. Sincer, ma enerveaza. Nu stiu de ce. Asta en.