Stagiar - tipizate regim special barou

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
gim05

Stagiar - tipizate regim special barou

Post by gim05 » 18 Jan 2006, 08:34

Baroul poate elibera pe numele stagiarului documentele cu regim special respectiv: imputernicire avocatiala si contract de asistenta juridica ?
Daca stagiarul nu are dreptul la contractier si imputerniciri pe numele lui atunci maestrul ce face ii semneaza si stampileaza in alb contracte de asistenta juridica ca sa nu fie deranjat de stagiar pentru fiecare client personal ?
Daca maestrul are procese si prin alte localitati stagiarul ce face nu mai incheie nici un contract pana cand se intoarce maestrul ?
Cum se procedeaza in practica in astfel de situatii ?

b_42_jim

Re: Stagiar - tipizate regim special barou

Post by b_42_jim » 21 Jan 2006, 23:57

gim05 wrote:Baroul poate elibera pe numele stagiarului documentele cu regim special respectiv: imputernicire avocatiala si contract de asistenta juridica ?
Nu, abia dupa definitivat, cand vei fi titularul unei forme de exercitare a profesiei.
Daca stagiarul nu are dreptul la contractier si imputerniciri pe numele lui atunci maestrul ce face ii semneaza si stampileaza in alb contracte de asistenta juridica ca sa nu fie deranjat de stagiar pentru fiecare client personal?
In functie de cat de "deranjabil" este maestrul...
Daca maestrul are procese si prin alte localitati stagiarul ce face nu mai incheie nici un contract pana cand se intoarce maestrul ?
Cum se procedeaza in practica in astfel de situatii ?
Iarasi, e la aprecierea maestrului, in functie de cata incredere are in tine.

luciflor

Re: Stagiar - tipizate regim special barou

Post by luciflor » 22 Jan 2006, 00:11

Eu nu as avea incredere in gim05. Nu stiu de ce nu vreau. Sincer, ma enerveaza. Nu stiu de ce. Asta en. :(%):

innuenda

Post by innuenda » 25 Feb 2006, 21:48

Ba mie imi place, gim05. Admir indarjirea lui de a se informa cat poate de bine despre lucruri care il privesc si il intereseaza. Eu spun ca e de admirat si ca va reusi ca avocat.

b_42_jim

Post by b_42_jim » 27 Feb 2006, 21:59

Innuenda wrote:Ba mie imi place, gim05. Admir indarjirea lui de a se informa cat poate de bine despre lucruri care il privesc si il intereseaza. Eu spun ca e de admirat si ca va reusi ca avocat.
Proverb chinez: cine intreaba va fi prost doar 5 minute. Cine nu intreaba, va fi prost toata viata.

femme

Post by femme » 28 Feb 2006, 20:22

:-D :-D

Post Reply