Ceau! Stie cineva in ce cod caen s-ar putea incadra vanzarea cu amanuntul a produselor chimice? Este vorba despre un magazin de metalo chimice in care se comercializeaza si ingrasaminte, pesticide si alte chimicale folosite in gospodarie. Similarul lui 5155 dar pt comert cu amanuntul. Eu m-am gandit la 5212, comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.
Poate ca e important de specificat: unele pesticide intra in categoria celor de gradul III-IV de toxicitate.Asta inseamna si contributie la Fondul de mediu,nu??? Multumesc. Un weekend placut la toata lumea!!!!
cod caen pt. vanzare cu amanuntul produse chimice
5212 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare
Aceasta clasa include:
- activitatea magazinelor ce vand o cantitate mare de bunuri, in care marfurile alimentare, bauturile si produsele din tutun nu sunt predominante. Acest tip de activitate se desfasoara, frecvent, in mari magazine care vand in general produse ca: imbracaminte, mobilier, produse electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice, bijuterii, jucarii, articole sportive.
Nu cred ca te incadrezi aici. Mai degraba ar merge 5248 Comertul cu amanuntul, in magazine specializate, al altor produse n.c.a.
in declaratia model 2 specifici ca este vorba de pesticide, ingrasaminte, chimicale.
Aceasta clasa include:
- activitatea magazinelor ce vand o cantitate mare de bunuri, in care marfurile alimentare, bauturile si produsele din tutun nu sunt predominante. Acest tip de activitate se desfasoara, frecvent, in mari magazine care vand in general produse ca: imbracaminte, mobilier, produse electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice, bijuterii, jucarii, articole sportive.
Nu cred ca te incadrezi aici. Mai degraba ar merge 5248 Comertul cu amanuntul, in magazine specializate, al altor produse n.c.a.
in declaratia model 2 specifici ca este vorba de pesticide, ingrasaminte, chimicale.