CRACIUN FERICIT

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
kary

CRACIUN FERICIT

Post by kary » 24 Dec 2005, 10:42

Tuturor forumistilor,( avocati/neavocati, magistrati sau nu, administratori forum) un CRACIUN FERICIT ! implinirea tuturor dorintelor frumoase, bucuria sa ne umple sufletul si mintea alaturi de cei dragi, sa avem un Craciun Alb plin de impliniri.

Kary :floare: :floare: :floare: :cafea: :cafea:

p.s.- Nicuvar: ne-ar trebui niste iconite cu pahare, pentru urari

razvanfer

Post by razvanfer » 27 Dec 2005, 12:35

Multumesc mult de urari Kary, ca vad ca pe-aici lumea e f ocupata si nu are timp de raspuns ( oricum si al meu vine cam tarziu :razz: )
Iti urez si tie asemenea, ca si celorlalti colegi de forum, de profesie, de pregatire, de etc.

Un an nou fericit, mai bun decat cel ce tocmai e pe moarte si distr. faina de revelion.

Season greetings 2 all of u !!!

defectu

Post by defectu » 27 Dec 2005, 12:47

kary,

...aduc eu paharele Image Image Image, Image, dar ai grija sa nu seImage forumistii/forumistele!!!

krisstina

Post by krisstina » 27 Dec 2005, 13:31

Pt. Razvan: urarile sunt la Divagatii, de aceea nu prea s-a raspuns aici.

kary

Post by kary » 28 Dec 2005, 10:57

Krisstina.... imi fac Mea culpa... chiar nu m-am uitat pe Divagatii, nu prea am avut timp... msy oricum si ... Defectu: sunt super iconurile!!! Eu tot cu o :cafea: sau :cafea: :cafea:

rosia_montana

Post by rosia_montana » 28 Dec 2005, 13:43

Daga Kari, urarile sunt binevenite oriunde ar fi postate. Sarbatori fericite! :floare: :cafea:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 28 Dec 2005, 13:52

sa va bucurati din tot sufletul de fiecare zi din noul an.

la multi ani si bani va doresc. :kiss:

rox_alina

Post by rox_alina » 28 Dec 2005, 18:56

La multi ani si multe realizari in 2006!

ellia

Post by ellia » 28 Dec 2005, 20:01

sa avem un an mai bun, sa fim mai norocosi si..
pentru noii avocati :aplauze: .. multa bafta tuturor

flaviusnet

Post by flaviusnet » 31 Dec 2005, 16:12

sa avem parte de bani,dar sa nu jecmanim clientii,sa ne comportam cu onestitate pe plan profesional.am increderea ca noul an ne va aduca mai uniti,nu numai prin prisma legii care ar trebui sa intre in vigoare,ci si la nivel de mentalitate.sa lasam intrigile la o parte si sa fim increzatori in fortele proprii!
UN AN NOU FERICIT SI SA FITI IUBITI!

Post Reply