adevarata valoare a magistratilor romani

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
andiprofanu

adevarata valoare a magistratilor romani

Post by andiprofanu » 25 Nov 2005, 11:08

va recomand un articol din presa: http://www.gandul.info/2005-11-25/judecatori_promovati
este foarte "interesant"!
aceasta este adevarata valoare a celor ce "impart dreptatea" in RO!
ptr. cine are timp: comparati lista formatorilor de pe site-ul INM cu lista rezultatelor initiale (cele dinaintea contestatiilor!) la concursul de promovare in functii de executie a magistratilor!
cred ca ve-ti afla lucruri interesante.
ptr. cei care ati dat la magistratura si nu ati reusit: comparati-va rezultatele personale cu rezultatele initiale (cele dinaintea contestatiilor!) ale magistratilor la concursul de promovare in functii de executie.
de ce numai rezultatele dinaintea contestatiilor? cititi articolul din presa.

danutz2006

Post by danutz2006 » 25 Nov 2005, 12:59

Mare pacat ca unii care au dorit sa intre in INM inca mai cred ca n-au avut noroc si sunt dispusi sa incerce inca o data si inca o data si... :(

excalibur

Post by excalibur » 25 Nov 2005, 13:05

Se salta foarte usor de la 2 la 9 la examenele astea date de INM.
Stiti ca au fost discutii din astea la toate examenele.
Poate ati vazut si subiectele de la civil. S-au dat 6 puncte pentru enumerarea motivelor de casare (oamenii aveau codurile la ei). :mrgreen:
Subiectele la penal/pr. penala au fost mult mai complicate.

danutz2006

Post by danutz2006 » 25 Nov 2005, 13:12

O sa ajungem ca Papillon, sa ne ascundem de mana lunga si infecta a Justitiei romane prin America de Sud.
Reforma Justitiei: Vacanta Mare si Divertis - mici copii.

rupi

Post by rupi » 25 Nov 2005, 16:01

se pare ca e mai usor sa iei un examen INM facand o banala contestatie decat invatand serios.
treaba mai dureroasa e ca deja precedentul admitere INM 2005 a facut pui :-( . poate ne indreptam spre sistemul de drept anglo saxon unde precedentul joaca un rol important.
ma intreb : oare ce predomina in comisiile INM? cooperativa sau incompetenta?
interesul fratilor!!! coana justitia trebuie legata la ochi cu un teanc de euroi. :mad: :mad: :mad:

zalaura

Post by zalaura » 25 Nov 2005, 17:10

Adevarul este ca-i strigator la cer!!! Si eu invat pentru examenul din decembrie !!!:-(
Si cel mai tare ma revolta ca nu se face nimic pentru o normalizare a lucrurilor.Pana una alta jucam dupa cum ne canta CSM-ul.

lupica

Post by lupica » 25 Nov 2005, 18:17

Citind aceste randuri stau si ma crucesc de ceea ce aflu si cred ca s-a intors lumea cu susul in jos.Imi este scarba ca traiesc in Romania. Tare as vrea sa ma insel. De trei ori am dat examen la INM si nu stiu ce sa fac in viitor.

danutz2006

Post by danutz2006 » 25 Nov 2005, 23:21

lupica wrote:Citind aceste randuri stau si ma crucesc de ceea ce aflu si cred ca s-a intors lumea cu susul in jos.Imi este scarba ca traiesc in Romania. Tare as vrea sa ma insel. De trei ori am dat examen la INM si nu stiu ce sa fac in viitor.
Iti spun eu ce sa faci: du-te si spala WC-uri in state. Te vei simti onorat, pe langa umilinta pe care am indurat-o eu anul asta la examenul pentru admitere in Baroul Bacau.
Frustrarea pe care inca o mai simt nu poate fi exprimata in cuvinte.

rupi

Post by rupi » 26 Nov 2005, 15:36

am auzit la radio o purtatoare de cuvant a care a zis care a zis ca CSM-ul s-a sesizat datorita presei.
mai nou presa e cainle de paza al justitiei :-x :-x ca ea oricum e oarba :grin: :grin:

Post Reply