Ce sanse sunt sa ne vina subiectele de genun:
Atributiile Presedintelui Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Atributiunile Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Comisia Permanenta a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania - componenta si atributii
Competentele organelor profesiei in ceea ce priveste anchetarea abaterilor disciplinare si exercitarea actiunii disciplinare
Congresul avocatilor
Consiliul baroului - componenta, atributii
Decanul baroului - competente
Organele de conducere ale Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
Organizarea Casei de Asigurari a avocatilor din Romania. Contributia avocatului la sistemul de asigurari sociale
Trasaturile juridice ale Casei de Asigurari a Avocatilor din Romania?????????????????????????????????????????????????????????
Adik chiar trebuie sa ne umplem creierii cu chestiunile astea, care, cel putin in primii ani de profesie nici nu ne folosesc?
Si pana o sa indeplinim conditiile de vechime in fuctie, ca sa putem fi si noi decani (LOL), sau presedinti (de 2 ori LOL) se vor mai schimba de 10 ori???
Intrebare pt. cei care au trecut prin acest examen, sau au cunostinta de modul de evaluare, si totodata pt. Fanfan, care mi-a zis sa il intreb daca am nelamuriri: s-a dat asa ceva la vreunul din examenele trecute???
Ca eu unu nu pot sa le invat fara sa le incurc intre ele. Iar daca imi vor veni vreo 2 de acest fel atunci voi pica (examenul) precum Mesterun Manole. Inca de la prima proba (asa e regula la Sibiu, cu asta se incepe).
ASTEPT RASPUNS URGENT!!!
...sper sa fie unul incurajator
SUBIECTE IDIOATE LA PROBA DE ORGANIZAREA PROFESIEI
Cred ca am mai spus-o pe undeva pe forumul asta, anul trecut la Cluj cel mai greu a fost examenul de organizare a profesiei. Cei din comisie au fost mult mai exigenti la corectarea lucrarilor la materia asta. Si evident ca "discutiile" din timpul celorlalte examene au fost cu desavarsire interzise. Nu vreau sa te sperii, dar la examenul asta la Cluj s-au luat cele mai mici note si au fost cei mai multi respinsi. Eu una am stat si am tocit la propriu vreo saptamina legea si statutul si tot kilul ala de atributii. La noi e ultimul examen si chiar n-as mai fi in stare sa invat ceva la legea aia! Bafta si nu dispera! Nu poate fi dracul chiar atat de negru!