daca am un CEC/BO in alb, pot sa-l completez, in afara de sumele certe, lichide si exigibile reprezentand pret, cu o suma care include si penalitatile ce mi le datoreaza debitorul?
mentionez ca am mandat sa-l completez cu toate sumele reprezentand creante certe, lichide si exigibile
penalitati CEC/BO in alb
Daca tot ai acel CEC/BO in alb... poti sa-l completezi pe ce suma veu tu! Sincer, eu niciodata n-as face asemenea prostie sa semnez un CEC in alb...
Desi prin aceasta, ti-ai depasi limitele mandatului care ti s-a acordat - nu? Sau poate nu, pt ca daca ai un contract, de ex, cu care poti dovedi faptul ca esti fara echivoc indreptatita a cere penalitati de la debitor, care sa poata fi cuantificata intr-o sunma exacta - atunci am putea vorbi de o creanta certa, nu?
Desi prin aceasta, ti-ai depasi limitele mandatului care ti s-a acordat - nu? Sau poate nu, pt ca daca ai un contract, de ex, cu care poti dovedi faptul ca esti fara echivoc indreptatita a cere penalitati de la debitor, care sa poata fi cuantificata intr-o sunma exacta - atunci am putea vorbi de o creanta certa, nu?