Subiect barou: comparatie intre infract. L78/2000 si c. pen.
Subiect barou: comparatie intre infract. L78/2000 si c. pen.
M-am uitat in mare graba (ca tare in urma sunt cu materia) peste infract. din L78 / 2000 si multe diferente sincer sa fiu nu prea vad. E drept, se sanctioneaza spalarea banilor, bancruta frauduloasa, se vorbeste despre coruperea unui functionar care are sarcina constarii contraventiilor si infractiunilor, dar cam atat in mare. Ce ar mai fi de zis daca sa presupunem ar veni la examen tocmai subiectul asta de pe lista???
Hai ca esti simpatic Giovanni!
Ba eu o zic si mai pe sleau: Nu vreti, va rugam, sa va faceti pomana cu noi cei care dam la Barou, si sa ne faceti si noua subiectele constand in comparatii (mai sunt si pe la procedura penala cateva si pe la penal general si penal special), nu de alta dar suntem asa de in urmaa cu materiaaaa

Ete no, mey Innenda. Ce vrei si tu acum daca nu prea gasesc multe elemente de diferenta? Sunt mai chior, poate. Dar m-am uitat peste articolele legii si mi s-a parut oarecum inconsistent numarul diferentelor intre cele 2 reglementari. Daca as fi abuzat de intrebari de acest gen pe forum mai ziceam, dar nu am obiceiul de a cersi (a se vedea infractiunile de obicei) explicatii. Un singur act nu constituie infractiune.