Ce mai fac magistratii nostri forumisti?
Ce mai fac magistratii nostri forumisti?
Luciann??? Cumintzica??? Aloooo??? Aveti semnal??? Ma auziti??? Cum va mai merge prin Bucuresti? Ati promis ca nu ne parasiti. Dar tu Fanfan??? Mai traiesti? Cum merge treaba, domnle avocat? Unde esti, Flaviusnet???? Te pregatesti de zor pentru barou? Alo, Innuenda??? Mai ai baterie??? De dupa 3 septembrie nu ti-am mai auzit glasciorul pe aici. Sa fie insuccesul de vina? Sper ca nu ai facut o tragedie din asta. Chiar nu ar merita. Sunt multe lucruri frumoase in viata.
Nu stiu altii cum sunt, dar mie chiar mi-e dor de voi. Si tare as vrea sa ne mai spuneti una-alta. Asa, de dragul discutiei. Ca doar de asta sunt forumurile facute. Iar stagiarii sa ne spuna si noua cat de dulce e vata pe bat la Institut.
Voi, ceilalti forumisti, nu le simtiti lipsa?
Nu stiu altii cum sunt, dar mie chiar mi-e dor de voi. Si tare as vrea sa ne mai spuneti una-alta. Asa, de dragul discutiei. Ca doar de asta sunt forumurile facute. Iar stagiarii sa ne spuna si noua cat de dulce e vata pe bat la Institut.
Re: Ce mai fac magistratii nostri forumisti?
fanfan face bine...lucreaza si nu prea mai are timp sa posteze pe forum dar citeste din cand in cand ce scriu ceilalti...in rest stau si ma pregatesc pt inm 2006 iar weekendurile le traiesc la maxim! motto: fara odihna in weekend!!!Giovanni wrote:Luciann??? Cumintzica??? Aloooo??? Aveti semnal??? Ma auziti??? Cum va mai merge prin Bucuresti? Ati promis ca nu ne parasiti. Dar tu Fanfan??? Mai traiesti? Cum merge treaba, domnle avocat? Unde esti, Flaviusnet???? Te pregatesti de zor pentru barou? Alo, Innuenda??? Mai ai baterie??? De dupa 3 septembrie nu ti-am mai auzit glasciorul pe aici. Sa fie insuccesul de vina? Sper ca nu ai facut o tragedie din asta. Chiar nu ar merita. Sunt multe lucruri frumoase in viata.
E bine ca traiesti weekendurile la maxim. De acord cu tine. Dar nu-mi spune ca te-ai si apucat din noi de studiu. Chiar asa de silitor esti? Sau vrei sa intri neaparat la INM pana la integrarea in UE? Oricum, la anul vom intra cu totii.fanfanlatulipe wrote: ...in rest stau si ma pregatesc pt inm 2006 iar weekendurile le traiesc la maxim! motto: fara odihna in weekend!!!

pai cum mai giovanni,m-ai pierdut?am pus ciubotele de avocat in cui pt la anul.nu ai vazut ca am si topic cu chesionar?
sunt inscris in corpul consilierilor juridici si actualmente somer.
halal societate
chiar luciane,mai da si tu un semn...

halal societate

Da-mi si mie adresa lui maxxim... Please.fanfanlatulipe wrote:fanfan face bine...lucreaza si nu prea mai are timp sa posteze pe forum dar citeste din cand in cand ce scriu ceilalti...in rest stau si ma pregatesc pt inm 2006 iar weekendurile le traiesc la maxim! motto: fara odihna in weekend!!!

Da-mi si mie adresa lui maxxim... Please.
[/quote]
...acum nu o mai stiu pt ca sunt treaz...poate daca beau ceva mi-o aduc aminte...