Ce mai fac magistratii nostri forumisti?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
giovanni

Ce mai fac magistratii nostri forumisti?

Post by giovanni » 08 Nov 2005, 00:07

Luciann??? Cumintzica??? Aloooo??? Aveti semnal??? Ma auziti??? Cum va mai merge prin Bucuresti? Ati promis ca nu ne parasiti. Dar tu Fanfan??? Mai traiesti? Cum merge treaba, domnle avocat? Unde esti, Flaviusnet???? Te pregatesti de zor pentru barou? Alo, Innuenda??? Mai ai baterie??? De dupa 3 septembrie nu ti-am mai auzit glasciorul pe aici. Sa fie insuccesul de vina? Sper ca nu ai facut o tragedie din asta. Chiar nu ar merita. Sunt multe lucruri frumoase in viata.

Nu stiu altii cum sunt, dar mie chiar mi-e dor de voi. Si tare as vrea sa ne mai spuneti una-alta. Asa, de dragul discutiei. Ca doar de asta sunt forumurile facute. Iar stagiarii sa ne spuna si noua cat de dulce e vata pe bat la Institut.

Voi, ceilalti forumisti, nu le simtiti lipsa?

papagalul

Post by papagalul » 08 Nov 2005, 00:24

Ce chestie!!! nu stiam ca sunt si magistrati pe aici. Oare sit-ul asta naste magistrati??? Oricum e bine si asa!! :aplauze:

fanfanlatulipe

Re: Ce mai fac magistratii nostri forumisti?

Post by fanfanlatulipe » 08 Nov 2005, 08:44

Giovanni wrote:Luciann??? Cumintzica??? Aloooo??? Aveti semnal??? Ma auziti??? Cum va mai merge prin Bucuresti? Ati promis ca nu ne parasiti. Dar tu Fanfan??? Mai traiesti? Cum merge treaba, domnle avocat? Unde esti, Flaviusnet???? Te pregatesti de zor pentru barou? Alo, Innuenda??? Mai ai baterie??? De dupa 3 septembrie nu ti-am mai auzit glasciorul pe aici. Sa fie insuccesul de vina? Sper ca nu ai facut o tragedie din asta. Chiar nu ar merita. Sunt multe lucruri frumoase in viata.

Nu stiu altii cum sunt, dar mie chiar mi-e dor de voi. Si tare as vrea sa ne mai spuneti una-alta. Asa, de dragul discutiei. Ca doar de asta sunt forumurile facute. Iar stagiarii sa ne spuna si noua cat de dulce e vata pe bat la Institut.

Voi, ceilalti forumisti, nu le simtiti lipsa?
fanfan face bine...lucreaza si nu prea mai are timp sa posteze pe forum dar citeste din cand in cand ce scriu ceilalti...in rest stau si ma pregatesc pt inm 2006 iar weekendurile le traiesc la maxim! motto: fara odihna in weekend!!!

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 08 Nov 2005, 08:50

papagalul wrote:Ce chestie!!! nu stiam ca sunt si magistrati pe aici. Oare sit-ul asta naste magistrati??? Oricum e bine si asa!! :aplauze:
Da, din cand in cand si anume o data pe an, de regula in luna a 9-a (septembrie adica)
Unii ne parasesc, altii nu.

giovanni

Post by giovanni » 08 Nov 2005, 12:16

fanfanlatulipe wrote: ...in rest stau si ma pregatesc pt inm 2006 iar weekendurile le traiesc la maxim! motto: fara odihna in weekend!!!
E bine ca traiesti weekendurile la maxim. De acord cu tine. Dar nu-mi spune ca te-ai si apucat din noi de studiu. Chiar asa de silitor esti? Sau vrei sa intri neaparat la INM pana la integrarea in UE? Oricum, la anul vom intra cu totii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

flaviusnet

Post by flaviusnet » 08 Nov 2005, 12:42

pai cum mai giovanni,m-ai pierdut?am pus ciubotele de avocat in cui pt la anul.nu ai vazut ca am si topic cu chesionar? :-D sunt inscris in corpul consilierilor juridici si actualmente somer.
halal societate :-D chiar luciane,mai da si tu un semn...

Luciann

Post by Luciann » 17 Nov 2005, 18:53

Eu nu prea am avut timp si, mai ales, nu am avut deloc net pana azi

lupica

Post by lupica » 17 Nov 2005, 22:24

imi place ca sunteti optimisti si increzatori in viitorul vostru.Ma refer la cei care nu au reusit la INM pentru ca auditorii nu ne mai baga in seama.

jar

Post by jar » 19 Nov 2005, 16:11

Daca ati sti ce program au auditorii nu i-ati mai blama.
Plus cei care au citit posturile lui Lucian sau Cumintzica stiu ca ei nu sunt de genul celor care vin si pleaca. Atat doar ca nu au timp. Cunoscatorii stiu de ce.
Spor!

Luciann

Post by Luciann » 19 Nov 2005, 16:18

Programul propriu-zis la institut e destul de lejer. Avem multa treaba si pe acasa si, cel putin ptr mine, care am trecut prin facultate fluierand, e mai greu sa ma obisnuiesc. Totusi, daca lucrezi eficient, ramane si timp liber.

nicuvar

Post by nicuvar » 19 Nov 2005, 19:50

fanfanlatulipe wrote:fanfan face bine...lucreaza si nu prea mai are timp sa posteze pe forum dar citeste din cand in cand ce scriu ceilalti...in rest stau si ma pregatesc pt inm 2006 iar weekendurile le traiesc la maxim! motto: fara odihna in weekend!!!
Da-mi si mie adresa lui maxxim... Please. :roll: :roll: :roll:

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 21 Nov 2005, 09:13

Da-mi si mie adresa lui maxxim... Please. :roll: :roll: :roll:[/quote]

:-D :-D :-D ...acum nu o mai stiu pt ca sunt treaz...poate daca beau ceva mi-o aduc aminte... :-D :-D :-D

MAXINE

Post by MAXINE » 21 Nov 2005, 10:24

Programul la INM e destul de lejer, numai ca nu ajunge cu ce ramai de la cursuri.
Nu am dat bir cu fugitii, doar ca nu prea avem timp.
Bafta multa pentru cei care mai cred in visul cu INM-ul si, in ciuda pesimistilor, eu le spun ca merita!

MAXINE

Post by MAXINE » 21 Nov 2005, 10:24

Programul la INM e destul de lejer, numai ca nu ajunge cu ce ramai de la cursuri.
Nu am dat bir cu fugitii, doar ca nu prea avem timp.
Bafta multa pentru cei care mai cred in visul cu INM-ul si, in ciuda pesimistilor, eu le spun ca merita!

papagalul

:))))

Post by papagalul » 25 Jan 2006, 23:02

ce mai faceti?? pe unde sunteti repartizati ??? la ce judecatorii??

Post Reply