Angajament de exclusivitate

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
alinav

Angajament de exclusivitate

Post by alinav » 28 May 2004, 15:37

O firma se poate obliga, printr-un acord de exclusivitate, sa incheie un anumit contract numai cu o firma anume?
Este legal?

Francesca

Re: Angajament de exclusivitate

Post by Francesca » 28 May 2004, 21:24

alinav wrote:O firma se poate obliga, printr-un acord de exclusivitate, sa incheie un anumit contract numai cu o firma anume?
Este legal?
Poate fi legal. Despre ce fel de contract anume este vorba?

alinav

Post by alinav » 01 Jun 2004, 09:38

Eu vreau sa furnizez niste informatii unei firme despre un program de finantare, informatii pe care le detin numai eu, deocamdata. Pentru a furniza aceste informatii, am nevoie de o siguranta ca, daca firma respactiva vrea sa acceseze acel program, va lucra munai cu mine. Informatiile pe care i le furnizez eu sunt gratuite, deci am nevoie de un angajament pe civil prin care firma respectiva sa se oblige sa incheie viitorul contract numei cu mine. Se poate?

conjurnd

Post by conjurnd » 20 Aug 2004, 09:39

parerea mea , nu dezvalui inca informatiile, pana nu inchei un contract cu ei pe o suma care iti place
poate fi un contract de munca, sau de prestari servicii, consultanta, etc.
convingei sa incheie contractul, ..daca n-o sa le placa pe urma calitatea prestatiei, evident ca n-au sa mai plateasca
sau ca sa fie mai clar pentru ei , incheie un contract prin care iti asumi o obligatie de rezultat, anume sa obtii pentru ei finantarea respectiva
BAFTA

Post Reply