O firma se poate obliga, printr-un acord de exclusivitate, sa incheie un anumit contract numai cu o firma anume?
Este legal?
Angajament de exclusivitate
Re: Angajament de exclusivitate
Poate fi legal. Despre ce fel de contract anume este vorba?alinav wrote:O firma se poate obliga, printr-un acord de exclusivitate, sa incheie un anumit contract numai cu o firma anume?
Este legal?
Eu vreau sa furnizez niste informatii unei firme despre un program de finantare, informatii pe care le detin numai eu, deocamdata. Pentru a furniza aceste informatii, am nevoie de o siguranta ca, daca firma respactiva vrea sa acceseze acel program, va lucra munai cu mine. Informatiile pe care i le furnizez eu sunt gratuite, deci am nevoie de un angajament pe civil prin care firma respectiva sa se oblige sa incheie viitorul contract numei cu mine. Se poate?
parerea mea , nu dezvalui inca informatiile, pana nu inchei un contract cu ei pe o suma care iti place
poate fi un contract de munca, sau de prestari servicii, consultanta, etc.
convingei sa incheie contractul, ..daca n-o sa le placa pe urma calitatea prestatiei, evident ca n-au sa mai plateasca
sau ca sa fie mai clar pentru ei , incheie un contract prin care iti asumi o obligatie de rezultat, anume sa obtii pentru ei finantarea respectiva
BAFTA
poate fi un contract de munca, sau de prestari servicii, consultanta, etc.
convingei sa incheie contractul, ..daca n-o sa le placa pe urma calitatea prestatiei, evident ca n-au sa mai plateasca
sau ca sa fie mai clar pentru ei , incheie un contract prin care iti asumi o obligatie de rezultat, anume sa obtii pentru ei finantarea respectiva
BAFTA