prelungirea arestarii preventive-incompatibilitate
prelungirea arestarii preventive-incompatibilitate
Este sau nu incompatibil sa judece, judecatorul care in cursul urmaririi penale a dispus prelungirea arestarii preventive?
Exact, sunt de stricta interpretare. Aici vorbim de faza up, pentru faza judecatii fiind clara problema, nu exista incompatibilitate.
In faza de up, cel care a dispus emiterea mandatului de arestare a verificat anumite conditii din lege. Cel care dispune prelungirea verifica aceleasi conditii sau pot aparea altele noi. Nu este normal sa fie si el incompatibil? Eu zic ca da.
PS, nu am nimic cu tine, stai linistita.
Pax.
In faza de up, cel care a dispus emiterea mandatului de arestare a verificat anumite conditii din lege. Cel care dispune prelungirea verifica aceleasi conditii sau pot aparea altele noi. Nu este normal sa fie si el incompatibil? Eu zic ca da.
PS, nu am nimic cu tine, stai linistita.
Pax.

Draga ainsof, vorbeam de faza up. Despre faza judecatii am spus ca nu exista incompatibilitate, nici pentru cine da mandatul de arestare si, normal, nici pentru cine da mentinerea arestarii.
Referitor la intrebare, daca ai fi avut curiozitatea sa citesti discutiile anterioare, ai fi vazut si raspunsul.
Referitor la intrebare, daca ai fi avut curiozitatea sa citesti discutiile anterioare, ai fi vazut si raspunsul.
Terminati cu prostiile!!
Nu e incompatibil. (Wittmann nazistu are deci dreptate)
Cauzele de incompatibilitate st limitativ prev de lege si nu pot fi extinse.
Practica e transanta in ac sens.
Drama e cu 300/1 Cpp
Dupa verificare mai e compatibil judecatorul sa judece dos pe fond/???
In opinia mea da.
In opinia unei sectii penale a TB nu.
Motivarea lor e lacunara si neconvingatoare de aceea nu am retinut-o.
Nu e incompatibil. (Wittmann nazistu are deci dreptate)
Cauzele de incompatibilitate st limitativ prev de lege si nu pot fi extinse.
Practica e transanta in ac sens.
Drama e cu 300/1 Cpp
Dupa verificare mai e compatibil judecatorul sa judece dos pe fond/???
In opinia mea da.
In opinia unei sectii penale a TB nu.
Motivarea lor e lacunara si neconvingatoare de aceea nu am retinut-o.