Banii vin din reclamele de pe site.
De exemplu am afisat timp 2 saptamani reclame de le neogen.ro dupa primul mesaj din fiecare topic. Dupa 2 saptamani am adunat fabuloasa suma de 82.000 de lei vechi (8 RON). De aici mai trebuie scazute si niste impozite(10%). Acum, dupa ce m-am lamurit, am scos reclamele alea.
Legat de "cine aduce mai multi bani forumului", raspunsul este urmatorul:
1)
cine scrie mai multe mesaje. Desi nu pare logic, cu cat forumul este mai mare, cu atat mai mari sunt sansele sa vina mai multi vizitatori care cauta ceva pe google, yahoo sau msn, indiferent de calitatea mesajelor. Insa daca forumul contine obscenitati vor veni vizitatori care cauta bancuri sau poze cu femei, daca mesajele sunt la obiect, vor veni avocati, judecatori, studenti,etc.
2)
cine pune titluri interesante mesajelor. Acum cateva zile cineva a postat un mesaj cu titlul "Ce parere aveti de cazul Romanita Iovan?". Ieri, acest mesaj a adus sitului 100 de vizitatori. Toti care au cautat pe google termenul "Romanita Iovan" au vazut situl
www.avocatura.com pe primul loc.
Deci mesajele care aduc mai multi vizitatori, vor aduce mai multi bani din reclame, insa ma intereseaza
calitatea traficului pe site mai mult decat cantitatea.