trecerea frauduloasa a copiilor peste granita
trecerea frauduloasa a copiilor peste granita
Divortata. Fostul sot - cetatean iordanian, cu dubla cetatenie (romana si iordaniana). Copiii mi-au fost incredintati mie. Poate sa imi "fure", fostul sot copiii, si sa/i duca in Iordania? Copiii sunt trecuti pe pasaportul lui din perioada casatoriei. Ce as putea sa fac, unde si cui sa ma adreses, sa capat un plus de siguranta ca lucrul acesta nu se poate intimpla? In timpul din urma, fostul sot vine mereu pe la scoala, respectiv gradinita si le vorbeste copiilor despre "frumusetea" tarii lui. Sunt inspaimintata cunoscind mentalitatea si religia lui..... Va rog daca puteti dati/mi un sfat, o sugestie, orice....
Misto chestie daca tarile arabe ar da doi bani pe chestia asta. odata ajunsi acolo copiii mai poti doar spera sa-i furi.Sechmet wrote:Daca ai hotarare judecatorteasca prin care ti-au fost incredintati copii, fapta lui ar intra sub incidenta legilsatiei internationale privind rapirea copiilor.
Eu zic sa te duci la serviciul pasapoarte si sa intri in audienta sa explici situatia. Cred ca te-ar putea sfatui.
Sincera sa fiu pana nu expira pasaportul lui nu stiu ce altceva ai putea face. Sigur ca la granita ar trebui sa prezinte acordul tau dar......