Ati fost vreodata parte in proces?
Ati fost vreodata parte in proces?
Vazand "Antidotul" lui KKO m-am gandit sa va intreb si eu ceva. Daca ati fost vreodata parte in proces, ca parat sau reclamant. Eu am fost si una si alta si de multe ori treceam de la agonie la extaz si invers. Nu trebuie neaparat sa imi raspundeti. Daca vreti sa votati ...
Dar sunteti foarte curiosi. Uite, va spun.
Destul de repede dupa ce m-am inregistrat, am vazut urmatorul mesaj:
"cu tot respectul si toata intelegerea, haideti va rog sa redam acestui forum destinatia sa: discutii juridice;
nu am insa nici cea mai mica placere sa citesc tot felul de dorinte ale unor oameni cu frica de dumnezeu, atunci cand, in putinul timp liber, vreau sa vad o opinie in domeniul juridic".
Apoi am vazut fel de fel de sfaturi care ii indemnau pe unii sa mearga pentru orice fleac in instanta. Eu am fost in instanta. Oare daca intreb ceva, voi primi un sfat de la cineva care stie ce inseamna instanta, termene, amanari sau totul este doar teorie si opinii in domeniul juridic.
Spre surprinderea mea, am primit raspunsuri si voturi la chestionar care m-au mirat (multi au fost parte in proces), am pus si intrebari pe forum si am primit si solutii.
Acest forum nu este pura teorie. Ajuta. Eu va multumesc.
"cu tot respectul si toata intelegerea, haideti va rog sa redam acestui forum destinatia sa: discutii juridice;
nu am insa nici cea mai mica placere sa citesc tot felul de dorinte ale unor oameni cu frica de dumnezeu, atunci cand, in putinul timp liber, vreau sa vad o opinie in domeniul juridic".
Apoi am vazut fel de fel de sfaturi care ii indemnau pe unii sa mearga pentru orice fleac in instanta. Eu am fost in instanta. Oare daca intreb ceva, voi primi un sfat de la cineva care stie ce inseamna instanta, termene, amanari sau totul este doar teorie si opinii in domeniul juridic.
Spre surprinderea mea, am primit raspunsuri si voturi la chestionar care m-au mirat (multi au fost parte in proces), am pus si intrebari pe forum si am primit si solutii.
Acest forum nu este pura teorie. Ajuta. Eu va multumesc.
Minunat sfat si demn de urmat.Sofia wrote:Oricum daca poti rezolva o problema fara sa ajungi in instanta, eu iti recomand sa o faci.
Se pierde mult timp si nu esti sigur pe solutie chiar daca ai convingerea ca ai dreptate.
Eu chiar am o pritena judecatoare care mi-a marturisit ca daca, Doamne fereste, i s-ar intampla cumva ceva ar face orice numai sa nu ajunga in instanta.
Si daca din interiorul sistemului razbate asa o "incredere" in justitie din afara......
Din nefericire sigur ca sunt si avocati care se preocupa sa inversuneze partile una impotriva celeilalte de dragul unui onorariu mai substantial.
Eu cred insa sincer in solutionarea litigiilor pe cat se poate pe cale amiabila
luci, aceste cuvinte imi apartin si le-am postat dupa ce am pierdut minute bune citind cum un forumist isi blestema prietenii.luciflor wrote:Dar sunteti foarte curiosi. Uite, va spun.
nu am inteles prea bine cum ai perceput - tu si ceilalti forumisti - ceea ce am scris eu acolo, dar, sincer iti spun ca mi "s-a ridicat parul in cap" cand am citit dorintele forumistului pentru prietenii sai.
Marturisesc ca in primul moment am fost putin :? . Apoi, dupa ce am mai citit mi-am dat seama cat de minunati sunteti. De aceea ti-am si raspuns:croc wrote: luci, aceste cuvinte imi apartin si le-am postat dupa ce am pierdut minute bune citind cum un forumist isi blestema prietenii.
nu am inteles prea bine cum ai perceput - tu si ceilalti forumisti - ceea ce am scris eu acolo, dar, sincer iti spun ca mi "s-a ridicat parul in cap" cand am citit dorintele forumistului pentru prietenii sai.
Cred. Si daca ar fi mai multi oameni ca voi, lumea ar fi mai buna.
Si eu cred la fel. Odata, insa, am solutionat litigiul pe cale amiabila, numai dupa ce am actionat in instanta. Pana atunci nu am avut nici un raspuns la solicitarile noastre. Dupa ce i-am aratat ca am introdus actiunea si cer daune, problema s-a rezolvat a doua zi si ne-am retras actiunea. Amiabil.attorneyatlaw wrote:Eu cred insa sincer in solutionarea litigiilor pe cat se poate pe cale amiabila