Familiei
-
amallya
Am un copil de noua ani cu un cetatean englez. AM AVUT O INTELEGERE VERBALA ca imi trimita bani in fiecare luna pt el.A trimis o perioada pt el dar acum nu o mai face trimite cand vrea el cum vrea el am fost la un avocat dar m-a sfatuit sa las lucrutile asa cum sunt si daca nu trimite o perioada mai lunga de timp atunci sa imi pun problema asta.Vreau sa stiu si eu unde trebuie sa ma adreses si ce trebuie sa fac?
Ce sanse am sa cistig procesul daca incep unul si cat ar dura?
Stiu ca un avocat costa dar merita sa incerc sunt drepturile copilului.
-
mariusms
Cred ca avocatul tau, pe buna dreptate, a avut in vedere art. 305 alin.1 lit. b Cod penal - abandonul de familie. Urmeaza sa faci plangere prealabila la parchet (la procuror). Succes.
-
constable
Nu cred ca se pune problema existentei infractiunii prev. de art. 305 cod penal cu atat mai mult cu cat, inteleg ca, nu exista o sentinta judecatoreasca ci numai o intelegere.
Cred ca avocatul s-a referit la solicitarea in instanta a stabilirii obligatiei de intretinere.
-
mariusms
Am specificat, litera b (obligatia legala de intretinere), iar nu litera c la care faci tu referire si pentru care nu este cazul sa discutam. Respecte.