In situatia in care impotriva unui act de excutare de infiintare a popririi asupra conturilor banesti ale unei alte societati decat succesoarea societatii debitoare se face contestatie la executare si (eronat) se cere doar suspendarea executarii, contestatie care se respinge, considerati ca unei noi contestatii la executare impotriva infiintarii popririi asupra conturilor de la o alta banca a societatii care nu este succesoarea societatii debitroare si prin care se invoca anularea actului de executare i se poate invoca autoritatea de lucru judecat celei dintai???
Astep opinii! Pe cea a unei instante o stiu! Vedem c eva fi mai departe.......
Cu stima,
ADI
Autoritate de lucru judecat
Re: Autoritate de lucru judecat
In opinia mea foarte obosita la ora aceasta: contestatia la titlu, lipsa calitate, anulare ordonanta de poprire. Merge inca una, dar facuta la obiect, nu suspendare. Pe ce motiv suspendare? ceri anulare.
Nu poate avea putere de lucru judecat deoarece nu sunt intrunite cele 3 elemente( identitatea de obiect suspendare -anulare).
Succes!
Nu poate avea putere de lucru judecat deoarece nu sunt intrunite cele 3 elemente( identitatea de obiect suspendare -anulare).
Succes!
daca mai esti in termen, cred ca ar merge o noua contestatie in care sa ceri anularea.
este destul de riscant sa ceri si suspendarea pana la solutionare, pentru ca te poate prinde cu autoritatea.
si mai naspa este ca eu am vazut cazuri in care desi s-a castigat contestatia, nu a mai fost posibila intoarcerea executarii deoarece firma care efectuase executarea prin poprire intrase in imposibilitate de plata.
asta e cel mai naspa, ca nu prea mai poti cere si suspendarea si atunci pana castigi tu anularea ............
croc
este destul de riscant sa ceri si suspendarea pana la solutionare, pentru ca te poate prinde cu autoritatea.
si mai naspa este ca eu am vazut cazuri in care desi s-a castigat contestatia, nu a mai fost posibila intoarcerea executarii deoarece firma care efectuase executarea prin poprire intrase in imposibilitate de plata.
asta e cel mai naspa, ca nu prea mai poti cere si suspendarea si atunci pana castigi tu anularea ............
croc