Incredibil!!! Tot nu s-au ocupat toate locurile dupa contest

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
giovanni

Incredibil!!! Tot nu s-au ocupat toate locurile dupa contest

Post by giovanni » 27 Sep 2005, 23:31

Nu-mi vine sa cred. Desi 114 (admisi dupa contestatii) + 64 (cei intrati initial) = 180 (nr. total de locuri), totusi, din cei 114 fac parte si cei 64 intrati initial. De exemplu pe AAnei Anca Natalia (nr. 1 alfabetic din cei 64) o regasim si in lista de 114 pe pozitia 61. Deci, daca am calcula 114 - 64 = 50 admisi dupa contestatii, iar nu 114 cat am crezut initial.
Cred ca v-am innebunit cu aritmetica. Oricum, cu atat mai mult este de apreciat in acest caz Luciann fiinca am putea spune ca a cucerit bronzul dupa ce initial nici macar nu fusese admis. Sunt sigur ca va fi un bun magistrat. Ar fi fost pacat de el sa nu intre, mai ales ca zicea ca la anul nu va mai incerca.

Luciann

Post by Luciann » 28 Sep 2005, 00:01

Am intrat.

Luciann

Post by Luciann » 28 Sep 2005, 01:41

Ciudat. Nu eu am scris ultimul mesaj. Tre sa aflu ce se intampla

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 28 Sep 2005, 07:11

Felicitari Luciann. :aplauze: :aplauze:

sofia

Post by sofia » 28 Sep 2005, 07:14

Felicitari si din partea mea!

maxxim

Post by maxxim » 28 Sep 2005, 07:15

:aplauze: :aplauze: :aplauze: pentru Luciann.

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 28 Sep 2005, 07:19

pentru Giovani: niciodata nu s-au ocupat toate locurile. De ce ar fi fost acum altfel?

giovanni

Post by giovanni » 28 Sep 2005, 07:58

attorneyatlaw wrote:pentru Giovani: niciodata nu s-au ocupat toate locurile. De ce ar fi fost acum altfel?
Pur si simplu pentru ca 116+64=180, adica nr. total de locuri scoase la bataie. Si m-a cam indus in eroare adunarea asta. Era doar o coincidenta.

adi_avo

Post by adi_avo » 28 Sep 2005, 08:44

Probabil locurile de la INm se vor ocupa atunci cand vor ajunge la CSM cei care au absolvit inm...un calcul scurt ar insemna peste vreo 20 ani minim

Kihgri

Post by Kihgri » 28 Sep 2005, 09:15

Va rog sa ma ajutati intr=o problema . Cum reintra cei care au participat la exam. la INM in posesia dosarului de inscriere??
Am nevoie urgenta de un act din dosar si am telefonat la Buc iar o cucoana de acolo mi-a raspuns nonsalant ca trebuie sa merg la bucuresti pentru a-l lua???!!!!

Daca mai este cineva in situatia mea l-as ruga sa ma ajute cu un sfat.

adi_avo

Post by adi_avo » 28 Sep 2005, 09:22

Kihgri wrote:Va rog sa ma ajutati intr=o problema . Cum reintra cei care au participat la exam. la INM in posesia dosarului de inscriere??
Am nevoie urgenta de un act din dosar si am telefonat la Buc iar o cucoana de acolo mi-a raspuns nonsalant ca trebuie sa merg la bucuresti pentru a-l lua???!!!!

Daca mai este cineva in situatia mea l-as ruga sa ma ajute cu un sfat.
zici tu ca vei afla raspunsul mai repede dak postezi de n ori acelasi mesaj la sectiuni diferite????? hold yo horses

Kihgri

Post by Kihgri » 28 Sep 2005, 09:32

mersi de raspuns adi-avo

adi_avo

Post by adi_avo » 28 Sep 2005, 09:34

vezi ca raspunsul este deja dat....mai cauta prin forum

iar raspunsul dat de cucoana aia proasta sa stii ca e 90% adevarat

Kihgri

Post by Kihgri » 28 Sep 2005, 09:36

.........................

flaviusnet

Post by flaviusnet » 28 Sep 2005, 11:09

Giovanni wrote:
attorneyatlaw wrote:pentru Giovani: niciodata nu s-au ocupat toate locurile. De ce ar fi fost acum altfel?
Pur si simplu pentru ca 116+64=180, adica nr. total de locuri scoase la bataie. Si m-a cam indus in eroare adunarea asta. Era doar o coincidenta.
mah,ce calcule faceti voi p-acolo?mie mi s epare destul de evident:dupa contestatii numarul TOTAL al celor admisi este de 125.este regretabila balbaiala celor de al inm si modul jalnic in care stiu sa organizeze un examen.poate multi ma vad in situatia vulpii care nu a ajuns la struguri,dar este mult prea evidenta prostia lor.
falicitari tuturor forumistilor care au intrat si sa ne tina la curent cu tot(dar tot!)ce se intampla la acest institut.
in alta ordine de idei,nu pot decat sa ma uit cu uimire la cei doi care sunt sub linie care au medii de 7,50,repsectiv de 7,43 si care nu au reusit sa intre din cauza proc penale.of,cred ca nimeni n-ar vrea sa fie in situatia lor.
dar ce-as mai vrea sa fiu in situatia lui luciann si a celorlalti..eh,tren sa mai invat.bafta

Post Reply