Incredibil!!! Tot nu s-au ocupat toate locurile dupa contest
Incredibil!!! Tot nu s-au ocupat toate locurile dupa contest
Nu-mi vine sa cred. Desi 114 (admisi dupa contestatii) + 64 (cei intrati initial) = 180 (nr. total de locuri), totusi, din cei 114 fac parte si cei 64 intrati initial. De exemplu pe AAnei Anca Natalia (nr. 1 alfabetic din cei 64) o regasim si in lista de 114 pe pozitia 61. Deci, daca am calcula 114 - 64 = 50 admisi dupa contestatii, iar nu 114 cat am crezut initial.
Cred ca v-am innebunit cu aritmetica. Oricum, cu atat mai mult este de apreciat in acest caz Luciann fiinca am putea spune ca a cucerit bronzul dupa ce initial nici macar nu fusese admis. Sunt sigur ca va fi un bun magistrat. Ar fi fost pacat de el sa nu intre, mai ales ca zicea ca la anul nu va mai incerca.
Cred ca v-am innebunit cu aritmetica. Oricum, cu atat mai mult este de apreciat in acest caz Luciann fiinca am putea spune ca a cucerit bronzul dupa ce initial nici macar nu fusese admis. Sunt sigur ca va fi un bun magistrat. Ar fi fost pacat de el sa nu intre, mai ales ca zicea ca la anul nu va mai incerca.
Va rog sa ma ajutati intr=o problema . Cum reintra cei care au participat la exam. la INM in posesia dosarului de inscriere??
Am nevoie urgenta de un act din dosar si am telefonat la Buc iar o cucoana de acolo mi-a raspuns nonsalant ca trebuie sa merg la bucuresti pentru a-l lua???!!!!
Daca mai este cineva in situatia mea l-as ruga sa ma ajute cu un sfat.
Am nevoie urgenta de un act din dosar si am telefonat la Buc iar o cucoana de acolo mi-a raspuns nonsalant ca trebuie sa merg la bucuresti pentru a-l lua???!!!!
zici tu ca vei afla raspunsul mai repede dak postezi de n ori acelasi mesaj la sectiuni diferite????? hold yo horsesKihgri wrote:Va rog sa ma ajutati intr=o problema . Cum reintra cei care au participat la exam. la INM in posesia dosarului de inscriere??
mah,ce calcule faceti voi p-acolo?mie mi s epare destul de evident:dupa contestatii numarul TOTAL al celor admisi este de 125.este regretabila balbaiala celor de al inm si modul jalnic in care stiu sa organizeze un examen.poate multi ma vad in situatia vulpii care nu a ajuns la struguri,dar este mult prea evidenta prostia lor.Giovanni wrote:Pur si simplu pentru ca 116+64=180, adica nr. total de locuri scoase la bataie. Si m-a cam indus in eroare adunarea asta. Era doar o coincidenta.attorneyatlaw wrote:pentru Giovani: niciodata nu s-au ocupat toate locurile. De ce ar fi fost acum altfel?
falicitari tuturor forumistilor care au intrat si sa ne tina la curent cu tot(dar tot!)ce se intampla la acest institut.
in alta ordine de idei,nu pot decat sa ma uit cu uimire la cei doi care sunt sub linie care au medii de 7,50,repsectiv de 7,43 si care nu au reusit sa intre din cauza proc penale.of,cred ca nimeni n-ar vrea sa fie in situatia lor.
dar ce-as mai vrea sa fiu in situatia lui luciann si a celorlalti..eh,tren sa mai invat.bafta