REZULTATE INM 2005

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
adi_avo

REZULTATE INM 2005

Post by adi_avo » 22 Sep 2005, 23:41

Dupa cum era de asteptat, Inm a taiat in carne vie in totzi, ca o masina, si a ales doar 64 din cei 2600 de candidatzi prezenti. "Normal" ca ceilalti au fost niste fraieri care nu aveau treaba cu dreptul si evident nu au ce cauta la INMondiale.
Cam ce gust a ramas dupa acest experiment?

Luciann

Post by Luciann » 23 Sep 2005, 08:25

Am luat 3.88 la proc pen. O sa fac contestatie, sa vedem. 8 civil, desi am prins baremul in totalitate. 6.50 proc civ, putin am zis eu initial, totusi corect dupa barem am vazut acasa. 8. 50 penal, destul de corect. 8.20 la logica, din ce am vazut cel mai mare punctaj dintre candidati. 9, 97 la interviu, probabil ca aveam o dunga la camasa de nu a fost 10.
Cum e foarte posibil sa nu iau nimic la contestatie, ma pregatesc de 2 saptamani de somn.

norocel

Post by norocel » 23 Sep 2005, 08:32

O sa va spun un lucru interesant.
La examenul asta a fost si baiatul unui membru CSM.
A trecut de grila dar nu a trecut de spete.

croc

Post by croc » 23 Sep 2005, 08:33

Luciann, ai sanse mari;
la contestatii este o alta "echipa" de corectori;
nu este vorba nici pe departe de indulgenta maxima cum spunea un coleg de pe forum, pur si simplu sunt alti ochi;

mie imi pare rau pentru toti cei care au picat si ma bucur pentru toti cei care au intrat;

celor care au picat nu le pot spunde decat sa nu renunte daca isi doresc sa fie magistrati, si sa nu se creada tampiti, pentru ca nu sunt;
pur si simplu, nu erau pregatiti, atat!

:floare:

norocel

Post by norocel » 23 Sep 2005, 08:52

Luciann, vezi ca la procedura penala, de regula cresc mult notele dupa contestatii.
Daca iei 5 ai intrat.

Luciann

Post by Luciann » 23 Sep 2005, 09:01

Asa o fi, dar baremul e barem. La proc civ am facut o teza foarte buna per ansamblu, dar am luat, corect pe barem, 6.50. Sa vedem ce o fi

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 23 Sep 2005, 09:03

am 7,90 la civil desi dupa barem trebuia 10. La procedura civila 5 (aici mea culpa). La penal 6,38 (aici contest ca e nota cam mica). La pr penala 6,25 (si aici contest pe motivele invederate acum ceva timp pe forum),. Logica 4,5 si 8,89 interviu (oare cum am luat cele 89 de sutimi sau cum au scazut inca 11? :-D )...cert e ca mai am nevoie de 55 de sutimi la medie, cam greu dar sper...hai ca ma duc sa depun contestatia!

croc

Post by croc » 23 Sep 2005, 09:15

fanfan, fa contestatie la toate;
si sa stii ca si tu ai sanse;
nu iti trebuie mult;

adi_avo

Post by adi_avo » 23 Sep 2005, 09:20

Norocel wrote:O sa va spun un lucru interesant.
poate ne dai si un nume.....asa pot sa zik si eu ca a participat baiatun lu Selegean....

marylin

Post by marylin » 23 Sep 2005, 09:43

Eu as face contestatie, problema e ca am gresit in totalitate speta la civil.
De avocatura nici nu poate fi vorba(NU E SI PT SARANTOCI), asa ca mi s-au innecat corabiile!
Felicitari celor care au luat, in special pt CUMINTZICA!
Sfat pt cei ce vor mai da(eu nici nu vreau sa mai aud de INM): invatati la toate materiile pe cat posibil la fel, credeti-ma, nu conteaza ca ai luat aproape 10 la unele, iar la altele nu treci.
As vrea totusi sa-mi spuneti, sincer, dintre cei care ati luat, cati sunteti fara experienta(avocat,consilier)? Am impresia ca intre cei care au luat nu prea sunt multi proaspat absolventi. Daca ma insel, care e secretul?
Asta asa, ca sa nu mor proasta!

norocel

Post by norocel » 23 Sep 2005, 10:39

adi_avo wrote:
Norocel wrote:O sa va spun un lucru interesant.
poate ne dai si un nume.....asa pot sa zik si eu ca a participat baiatun lu Selegean....
Daca nu fac eu o confuzie, atunci baiatul despre care vorbesc se numeste Gilca Iulian.
Situatia asta ma face sa cred ca examenul este foarte corect.

simmy

Post by simmy » 23 Sep 2005, 10:42

Intr-adevar avocatura nu e pt. cei care nu au bani.... total de acrod.
M-am dus la barou si nu mi-au spus nimic... ce e pe site-ul uar .... aia iti treben...
eu zic bine, multumesc... ma interesau taxele ...
Raspuns: Pai taxa de examen e 6 mil+ 2 mil. taxa unbr
intreb: ma interesa si taxa de dupa examen ... sa stiu daca am bani
Raspuns: inca nu s-a stabilit ... dan pana atunci mai e

Acum ma gandesc la cei care nu au internet acasa ei ce fac?
Iar marylin mi-a dat raspunsul ... dur dar adevarat ...
Oare sa incerc sa dau sau nu?
Dai 8 mil. taxa de examen si nu primesti in schimb nici macar o hartie afisata la barou cu ce-ti trebe pt. dosar.
unde se duc banii?.... de ce primesti doar raspunsuri care te fac sa te simti idiot ca ai intrebat
dupa conversatia avuta cu cei de la barou mi-am spus:
" Soro tare proasta mai esti! Nu stii tu ce iti trebe? N-ai visat azi noapte? N-ai ghicit in stele? Nu-i de mirare ca ai picat la magistratura !"

adi_avo

Post by adi_avo » 23 Sep 2005, 10:43

Galca Iulian
Membru ales
Curtea de Apel Alba Iulia
........ este memru CSM.....inca nu ma convinge veridicitatea....

norocel

Post by norocel » 23 Sep 2005, 10:45

Vezi tu Adi, nici eu nu stiu sigur daca este copilul lui dar am dedus din nume si localitate.
Poate m-am inselat dar daca nu m-am inselat incep sa am incredere in sistem.
Cine si-ar lasa copilul pe dinafara la un examen pe care l-ar putea influenta?

adi_avo

Post by adi_avo » 23 Sep 2005, 10:48

Pai vezi? se cam bat cap in cap....evident si logik ca ar incerca toate parghiile sa isi bage odrasla....sa zik unu ca nu e asa ca oricum nu-l cred(sunt si prezumtii de lipsa obiectivitate..a se vedea recuzarea pe motiv de rudenie)

Post Reply