Executor judecatoresc

Vesti de interes.
menthor

Executor judecatoresc

Post by menthor » 17 Sep 2005, 15:39

Salut!
Imi puteti spune cum poate ajungr un licentiat in drept executor judecatoresc?
Mai bine zis sa-mi confirmati zvonurile auzite (examen in octombrie, apoi stagiatura pe bani grei, sau RON :lol:). Care este intreaga procedura de urmat?
MERCI!

natalia

Post by natalia » 17 Sep 2005, 15:57

procedura este urmatoarea : bani, bani, bani, bani, bani, bani. pe bune

marylin

Post by marylin » 18 Sep 2005, 13:06

Ai oi, ai parte; ai parte, ai carte; ai carte, ai o branza ca tot la oi ajungi.

wittmann

Post by wittmann » 18 Sep 2005, 14:11

Mmmmmm.... macar de-ai ajunge si la oi.... (v. Gigi Beeeeeeecali)

wav

Post by wav » 19 Sep 2005, 12:14

natalia wrote:procedura este urmatoarea : bani, bani, bani, bani, bani, bani. pe bune
nimic mai fals.
Procedura este urmatoarea; examen, stagiatura (nu neaparat pe bani grei daca nu-l vrei pe al mai tare din urbe) si munca
mai lasati zvonurile astea conform carora nimic nu se mai face cu mintea ci totul numai cu bani.
Sigur ca examenul nu este usor dar asta nu insemna ca nu se ia daca inveti (eu am o amica care l-a luat prima anul trecut si pun gatul pe taietor ca nu a dat nci un leu, greu sau usor, pentru chestia asta)

natalia

Post by natalia » 21 Sep 2005, 08:25

wav...lasa-ne

michell

Post by michell » 21 Sep 2005, 08:30

Adica vrei sa spui ca executorii sunt mai binevoitori decat avocatii care au dreptul sa ia stagiari ... Hai sa fim seriosi ... Examenul il iei nimic de zis dar ca sa te tina pe langa el sa poti invata ceva meserie trebuie sa platesti nene ...

wav

Post by wav » 21 Sep 2005, 09:28

natalia wrote:wav...lasa-ne
natalia, pe tine cu drag.
Observ care esti mare iubitoare de dreptate cu conditia sa fie exclusiv dreptatea ta. Ceea ce te exclude de la sine din cercul celor cu care as intentiona sa socializez. :-?

alcali

Post by alcali » 21 Sep 2005, 09:46

:aplauze: de acord cu tine ,wav.
natalia,daca dai raspunsul asta asa pe nerasuflate tuturor celor care te intreaba cum sa reuseasca intr-o profesie, atunci nu faci decat sa dai apa la moara si vom continua astfel- cu bani, bani, bani..ori nici tu nu vrei asta,nu??! :mad: :|

natalia

Post by natalia » 21 Sep 2005, 09:59

ca sa fii executor sau notar , trebuie sa platesti. stim cu totii asta. nu va mai prefaceti

croc

Post by croc » 21 Sep 2005, 10:30

tu ai auzit de invatat?

natalia

Post by natalia » 21 Sep 2005, 11:45

scumpule, am trecut de grila aia infernala la INM. tu ce crezi? am invatat?

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 21 Sep 2005, 11:56

nu. ai avut noroc. :evil:

natalia

Post by natalia » 21 Sep 2005, 13:27

attorneyatlaw, mai bine taceai :)
nimeresti 5 grile...10...dar nu nimeresti 92. esti cam varzica. pa

adi_avo

Post by adi_avo » 21 Sep 2005, 13:28

Mai , mai ..am avut si eu cateva altercatii pe situ asta ...dar sunt cativa pe forum care ma "intrec" la replici acide si vad ca se generalizeaza( a se vedea si subiectul cu INM-.....).....mai urmeaza sa aud pe site ca si la notari se intra cu Invatzatu.......wake up pipln

Post Reply