Caut camin!

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
klaus18

Caut camin!

Post by klaus18 » 16 Sep 2005, 14:48

Salutare!

Stie careva camine in Bucuresti unde se poate sta fara repartizare de la facultate? Pt. anul I la UB Drept nu se ofera camin... Pp ca la caminele de la stat nu se prea poate, dar camine particulare?

Ma gandesc ca e mai mare distractia si cunosti mai multa lume in camin decat daca stai intr-o garsoniera sau apartament! Any pieces of adivce?

Thanks!

croc

Post by croc » 16 Sep 2005, 14:57

da, cauta camin si stai acolo;
cel putin in primii ani;
e super!

eu nu stiu camine particulare, insa iti zic sa insisti pe la administratorii caminelor de stat, poate, poate............................ :mrgreen:

de obicei e poate :mrgreen:

klaus18

Post by klaus18 » 16 Sep 2005, 15:13

mersi de sfat croc, intentionez sa stau in camin... problema e ca nu cunosc caminele din bucuresti... si luni, cand voi veni sa-mi rezolv problema, n-am timp sa le iau pe toate la rand... intentia mea era sa ma duc la sigur! Daca stie cineva un camin cu minimum de confort... please let me know!

multam!

natalia

Post by natalia » 16 Sep 2005, 16:24

pentru klaus: sunt la drept si stau in camin de 3 ani. in fiecare an am cumparat locul pentru ca nu am primit de la facultate. daca ai cunostinte la ASUB se rezolva indiferent in ce an esti. altfel, ia-ti gandul de la statul in camin. in caminele particulare e foarte scump. ceva de genul 3500000 pe luna din cate am auzit. sfatul meu este sa faci plimbari dese prin campusurile studentesti si sa urmaresti avizierele de la intrarea in camin. se vand locuri in fiecare an

croc

Post by croc » 16 Sep 2005, 16:40

asculta ce zice natalia ca zice bine;

si lasa minimul de confort. :mrgreen: ca nu-ti trebe;
esential este sa-ti gasesti loc, restul se rezolva :mrgreen:

Luciann

Post by Luciann » 16 Sep 2005, 16:48

Daca tot suntem la imobiliare, nu aveti o garsoniera de inchiriat in sectorul 6?

Post Reply