asumare risc de catre liberul profesionist

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
croc

asumare risc de catre liberul profesionist

Post by croc » 16 Sep 2005, 13:49

daca intentionez sa angajez cascadori pentru o filmare, cum ar trebui sa sune clauza din contract referitoare la exonerarea mea de orice raspundere pentru eventuale accidente, incidente, etc.

eu m-am gandit la ceva de genul: declara ca sunt calificati pentru a indeplini ob. contractului si ma exonereaza de raspundere pentru eventualele evenimente aparute in timpul executarii contractului;

:)

kko

Post by kko » 17 Sep 2005, 13:15

Poate: Declara ca sunt calificati pt.toate cascadoriile impuse de realizarea contractului si isi asuma toate riscurile aferente indeplinirii acestora, angajatorul fiind exonerat de orice raspundere pentru eventualele accidente sau incidente aparute in urma realizarii respectivelor cascadorii.Cascadorii in cauza sunt obligati sa stabileasca toate conditiile tehnice specifice realizarii respectivelor cascadorii astfel incat sa elimine orice fel de riscuri si sa nu puna in pericol viata si integritatea fizica a lor sau a tertilor participanti (la filmari) fiind pe deplin raspunzatori de orice consecinte negative (accidente sau incidente) care ar afecta persoanele implicate ori alti paticipanti directi sau indirecti la respectivele cascadorii

Sper ca respectiva cascadorie nu inseamna ca ei se arunca fara parasuta de pe un zgarie nori.

nicuvar

Post by nicuvar » 17 Sep 2005, 13:51

KKO wrote: Sper ca respectiva cascadorie nu inseamna ca ei se arunca fara parasuta de pe un zgarie nori.
Grija mare. Pentru ca, dupa cati zgarie-branza sunt pe la noi, sigur se vor arunca, fara parasuta. De oriunde. Lipsa de fonduri.

croc

Post by croc » 17 Sep 2005, 19:33

:-D :-D :-D

multumesc KKO;
nicule, excelent :lol: :lol: :lol:

moooooooooooooooooooooooor dupa motanul tau; :mrgreen:

KKO, oare ce mai face fram? :mrgreen:

danutza

Post by danutza » 19 Sep 2005, 09:32

croc, crezi ca ar fi rau daca le-ai cere sa-ti faca dovada ca-s asigurati?

eu as zice sa specifici si ceva despre materialele si metodele folosite de catre cascadori (ca-s sigure si nu pun in pericol... bla ...bla)

Post Reply