Romania - Europa 9 -2 !

Valerenga - Steaua 0 - 3
Feyenord - Rapid 1 - 1
Dinamo - Everton 5 - 1
I-am batut, vorba noastra, fara drept de apel.

Apropos de nationala.Lui nicuvar i-ar fi placut sa scrie dar nu wrote:Maxxime, nu stiu altii cum sunt, dar desi sunt Polist get-beget, in primul rand sunt roman. Sper ca si in viitorul apropiat sa am din nou emotii pentru toate 3. Ma refer acum la o eventuala calificare in primavara europeana.
FELICITARI CELOR 3 ECHIPE DOAMNE!!! DOAMNA DINAMO, DOAMNA STEAUA SI DOAMNA RAPID.
TREI DOAMNE, DOAMNE, SI MA ROG TIE CA PE MAI DEPARTE SA MEARGA TOATE 3.
Cate o floare, pentru fiecare![]()
![]()
Am sarit si noi gardul odata. Joi seara RAPID am crezut in STEAUA noastra si DINAMO ne-a umplut inimile de bucurie. Macar bucuria asta s-o avem si noi, ca in rest viata e grea...Denominatus wrote:Nu zice hop pana n-ai sarit gardul, ca patesti ce-a patit Lordul John![]()
Sa nu uitam ca "a se culca pe-o ureche" e neaosh romaneasca.
Vad ca ai tinut minte! da sunt dinamovist convins.Dar imi doresc sa se califice si Rapidul si Steaua! Inainte de a fi dinamovist sunt roman.Din pacate altii sunt suporteri si apoi romani.luciflor wrote:Si Steaua. Toti avem. Tot ce conteaza e sa nu se califice nici un "Her".tristan wrote:Rapid are inca emotii!
PS. Tristan, stiu ca esti dinamovist, imi pare rau de Doamna Dinamo, dar i-a razbunat Steaua.
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests