plicul returnat de la debitor, care continea actele de convocare la conciliere directa, cu mentiunea postei ca societatea nu mai functioneaza la acea adresa, poate fi folosit ca dovada de convocare la conciliere directa, debitorul neprezentindu-se.
Mai era nevoie si de un pv prin care aratam ca a lipsit la convocare?
dovada neprez. la conciliere directa
Cand depui cu confirmare de primire, primesti o chitanta de la posta. Daca se preda trimiterea, primesti confirmarea de primire. Daca nu, se returneaza trimiterea impreuna cu formularul care are rubrica: Motivul nepredarii (daca este cazul) care se completeaza de lucratorul postei. Daca ai primit numai plicul, inseamna ca, probabil, nu a fost trimis cu confirmare de primire.tristan wrote:plicul are pe el timbrele in valoare mare, de confirmare de primire.
Am depus cu confirmare numai ca aceasta nu a mai venit, ci numai plicul returnat
Daca l-ai depus cu confirmare de primire si ai pastrat chitanta de la posta poti sa faci reclamatie.
Ar fi bine sa soliciti si la ORC datele de identificare ale firmei respective.
Nu, nu ai dovada.
Cere de la ORC un Certificat constator privind debitorul, costa 55 RON, daca nu si-a modificat sediul la ORC , notifica-l ptr. conciliere la sediul avocatului si la domiciliul administratorului, apoi zic eu ca poti sa introduci act. si sa ceri afisarea cererii in caz de refuz de primire si/sau citarea prin publicitate.
Daca si-a modificat sediul, citeaza-l la noua adresa.
Daca ai un nr. de fax( poate te ajuta PA) poti sa trimiti si astfel si sa atasezi confirmarea.
Cere de la ORC un Certificat constator privind debitorul, costa 55 RON, daca nu si-a modificat sediul la ORC , notifica-l ptr. conciliere la sediul avocatului si la domiciliul administratorului, apoi zic eu ca poti sa introduci act. si sa ceri afisarea cererii in caz de refuz de primire si/sau citarea prin publicitate.
Daca si-a modificat sediul, citeaza-l la noua adresa.
Daca ai un nr. de fax( poate te ajuta PA) poti sa trimiti si astfel si sa atasezi confirmarea.