Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
-
natalia
aud ca se organizeaza concurs la SNG. care e modalitatea de examinare? grila sau sinteza?
-
aiurel
Pentru detalii suplimentare viziteaza
www.grefieri.ro
-
natalia
pentru aiurel : pe site-ul Sng nu se face nici o referire la modalitatea de examinare
-
aiurel
La Capitolul IV punctul (9) din Regulament privind concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri se mentioneaza "Dupa redactarea lucrarilor, candidatii le predau responsabililor de sala si semneaza in borderoul de predare a lucrarilor, dupa mentionarea numarului de pagini."
De aici se poate trage concluzia ca este vorba de sinteza.
Daca ar vi vorba de grila, cred ca nu ar fi decat o singura pagina.
-
natalia
la asta m-am gandit si eu. insa am fost la SNG si am intrebat. mi s-a spus ca inca nu s-au hotarat si ca abia in dimineata examenului o vor face. mi s-a spus ca au luat in calcul si varianta testului tip grila
-
natalia
gata, s-a dat examenul. am auzit ca a fost sinteza. subiecte mici si multe. foarte lejer. maine o sa am si subiectele pentru cei interesati
-
unicorn
subiectele si rezultatele s-au afisat deja pe grefieri.ro
-
natalia
pai la mine nu se deschide pagina de cateva zile ...am crezut ca au probleme ei cu site-ul. cum a fost unicorn? a fost usor asa cum se aude?
-
unicorn
nu stiu, nu am participat la examen, am vazut doar ca au aparut informatiile pe site.
-
adi_avo
Whhhhhooooooooooaaaaaa da ce note mari s-au luat....pai ba frate , vad ca se poate dak se vrea .Bravo frate CSM, deci exista si note mari...dar la SNG , nu la INM, nici nu e pe fatza ca nu se vor intrati la INM

-
madalina123456
uita-te la subiecte adi_avo. notele se explica. a fost foarte lejer acest examen
-
adi_avo
OK, atunci dak e nevoie de magistati cum se striga, d c nu se lasa sa intre la INM? chiar cu subiecte grele tot sunt oameni care merita sa intre.....
-
sechmet
La INM se dau spete pe care cei cu vechime le-ar face fara probleme iar la examenul pe post sa da teorie (ex:pr.penala 7 puncte teoria si 3 speta) la care cei care au terminat mai demult facultatea nu se prea descurca.
Poate asa trebuie.
Ce stiu eu?
-
mircea03
spetele nu se pot rezolva fara sa stii teorie. cei cu vechime nu stiu nici spete nici teorie. mai lasati-ne
-
excalibur
Cine nu te lasa mai mirciulica?
Nu stiu de ce ai avut impresia ca s-a vorbit cu tine.
Eu nici n-am observat ca existi. 8O
Ai si pareri pe teme juridice sau numai impresii din astea de proaspat picat la INM?