Dupa ce s-a pronuntat divortul si am primit h.j. am luat cunostinta de faptul ca in saptamanile imediat urmatoare dupa divort ex-ul si-a "deblocat" niste fonduri ascunse de bani si si-a cumparat o masina nou-nouta! De unde provin acesti bani, doar el e SOMER! Nu am si eu drept la jumatate din masina din moment ce a fost achizitionata cu bani obtinuti in timpul casatorie? Legal, cred ca da!
Insa problema este un pic mai delicata, deoarece si-a inmatriculat masina in alt judet, deci probabil sub alt nume, al vreunui prieten sau ruda...
O masina inmatriculata cu numar diferit de judet X decat judetul Y (al celui de resedinta al soferului propriu zis),,,poate fi folosita zilnic de catre sofer in judetul Y cu toate ca are numar de X?
deblocare fonduri dupa divort
El si-a ascuns aceste "fonduri" pe la neamuri, la tara...in nici un caz la banca! A lucrat numai la negru, cu bani cash deci nu pot justifica nici un venit de pe partea lui...In fine!
Ceea ce ma intereseaza mai mult este un raspuns la intrebarea a doua:
"O masina inmatriculata cu numar diferit de judet X decat judetul Y (al celui de resedinta al soferului propriu zis),,,poate fi folosita zilnic de catre sofer in judetul Y cu toate ca are numar de X?"
Ceea ce ma intereseaza mai mult este un raspuns la intrebarea a doua:
"O masina inmatriculata cu numar diferit de judet X decat judetul Y (al celui de resedinta al soferului propriu zis),,,poate fi folosita zilnic de catre sofer in judetul Y cu toate ca are numar de X?"