Reclamantul care a pierdut procesul in prima instanta face apel pe care nu-l motiveaza decat dupa cateva termene si inca dupa cateva termene cere sa i se incuviinteze expertiza.
Paratul/intimat invoca inca de la primul termen decaderea apelantului din dreptul de a mai motiva apelul si de a administra probe.
Instanta ignora cererile intimatului (adica nu se pronunta asupra lor) si incuviinteza expertiza.
Ce sanse sunt ca in recurs decizia pronuntata in apel sa fie casata daca se admite apelul ?
motivare apel tardiva si expertiza
sofia in principiu ai dreptate.
Asa ca nu cred ca sanctiunea asta a "decaderii" din dreptul de a mai motiva apelul si a propune probe e prevazuta undeva.
Si eu cred ca se respinge recursul
daca imi amintesc eu bine in cazul in care apelul nu e motivat instanta se va pronunta , in fond, pe baza celor invocate la prima instanta.Paratul/intimat invoca inca de la primul termen decaderea apelantului din dreptul de a mai motiva apelul si de a administra probe
Asa ca nu cred ca sanctiunea asta a "decaderii" din dreptul de a mai motiva apelul si a propune probe e prevazuta undeva.
Si eu cred ca se respinge recursul